ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε στο Τελ Αβίβ η Τάμτα!.

Tamta-ReplayΤι και αν ακόμη έχουμε Μάρτιο; Τι και αν η Eurovision είναι δύο μήνες μακριά; Η Τάμτα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στην  πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό φέτος. Η πληροφόρηση για το ταξίδι της έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος του ταξιδιού δεν είναι άλλος από τη βιντεοσκόπηση της καρτ ποστάλ της Κύπρου για τον φετινό διαγωνισμό. Η βιντεοσκόπηση της θα γίνει στην πόλη Εϊλάτ (Eilat)! Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Τάμτα στο Instagram!tamta 4tamta 3tamta 2

Όλα σιγά σιγά μπαίνουν σε μία σειρά για την ομάδα της Κύπρου. Μετά και από την μαγνητοσκόπηση της καρτ ποστάλ η Τάμτα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της για τον διαγωνισμό. Μέχρι τότε απολαύστε το videoclip του Replay το οποίο ήδη ξεπέρασε το 1,500,000 views στο Youtube και από σήμερα είναι διαθέσιμο και επίσημο κανάλι του YouTube της Eurovision.

Λίγες μόλις ώρες έχουν περάσει που προβλήθηκε στο You Tube το τραγούδι της Τάμτα με τίτλο Replay, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος τη Κύπρο στη Eurovision και ήδη έχει προκαλέσει σάλο!

Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε πέρυσι η Κύπρος με την Ελένη Φουρειρα με το τραγούδι Fuego, σειρά έχει η Τάμτα η οποία φέτος θα εκπροσωπήσει τη Κύπρο στο Τέλ Αβίβ του Ισραήλ! Τα προγνωστικά ήδη κατατάσσουν στη τέταρτη θέση το Replay ενώ τη πρώτη θέση φαίνεται να έχει η Ρωσία!