«Έχτισαν» με γαρύφαλλα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πίστα γνωστή τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη .

eirhnh ntisiou 2«Έτσι για την ιστορία» έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα. Αν και τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό «The Voice». Οπου κατάφερε να ξεχωρίσει, απέδειξε, πώς είχε όλο το πακέτο, για να γράψει τη δική της «ιστορία» στο λαϊκό πεντάγραμμο!

Το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Spicy Music, με τίτλο  «Έτσι για την Ιστορία», με την υπογραφή δύο σπουδαίων δημιουργών. Μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, κλέβει την παράσταση ραδιοφωνικά, ενώ ακούγεται σε όλα τα κλαμπ πανελλαδικά.  Αυτό όμως που συμβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Prova LiveConcept». Οπου εμφανίζεται μήνες τώρα, με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, δεν περιγράφεται.

 

eirhnh ntisiou 1

 

Το βίντεο, που καταγράφηκε πριν από λίγες μέρες, αποδεικνύει έμπρακτα τον θαυμασμό στο πρόσωπο και τη μοναδική φωνή της Ειρήνης Ντίσιου, που έχει αποκτήσει μεγάλους θαυμαστές. Έχοντας την «χτίσει» από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με εκατοντάδες πανέρια λουλούδια, κάτι που συμβαίνει σε κάθε εμφάνισή της επί σκηνής, η Ειρήνη Ντίσιου, αποδεικνύει ότι είναι μία καλλιτέχνιδα, που θα μας απασχολήσει πολύ!

eirhnh ntisiou 3

Την ώρα που η Ειρήνη Ντίσιου ερμήνευε την επιτυχία της, «Για την Ιστορία», τη μετέτρεψαν σε «χριστουγεννιάτικο δέντρο» με γαρύφαλλα. Οπως με χιούμορ, σχολίασε η ίδια στη συνέχεια στο Facebook.
Δειτε το video εδω.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με γαρύφαλλα γίναμε … Ετσι για την ιστορία! ??????_____________________________________Prova Live Concept Eirini Ntisiou Spicy#giatinistoria #skg #thessaloniki #eirinintisiou

Gepostet von Eirini Ntisiou am Mittwoch, 19. Dezember 2018

«Έχτισαν» με γαρύφαλλα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πίστα γνωστή τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη