Εβίτα Σαρηγιάννη – Unplugged | Νεα κυκλοφορια!.
serigianniΗ Εβίτα Σαρηγιάννη μετά τις επιτυχίες «Άγγελε μου» (Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος – Μουσική: Παναγιώτης Ραφαήλ) και «Μέρα Νύχτα» (Στίχοι: Γρηγόρης & Νίκος Βαξαβανέλης – Μουσική: Γιάννης Φρασέρης), μας «ταξιδεύει» με ένα Unplugged  ποτ πουρί, με  αγαπημένα της τραγούδια!!!
 Tα τραγουδια που ακουμε στο ποτ πουρι ειναι!

Φίλα με
Στίχοι:Μπαλαχούτης Κώστας
Μουσική:Παπαδόπουλος Χρήστος

Στην καρδιά
Στίχοι:Ανδρέας Κομπόσης
Μουσική:Ανδρέας Κομπόσης

Τώρα τι να το κάνω
Στίχοι:Νίκος Σαρρής
Μουσική:Άκης Δείξιμος

Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα’
Στίχοι:Νίκος Δούρος
Μουσική:Παναγιώτης Ραφαήλ

Δεν τελειώσαμε
Στίχοι:Βασίλης Γιαννόπουλος
Μουσική:Αντώνης Βαρδής

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν το βράδυ του Σαββατου 8 Δεκεμβριου στο καταμεστο Status Club. Το ανανεωμένο στέκι που χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό, που κατέκλυσε τον χώρο του και αποθέωσε την Εβιτα Σερηγιαννη που μαγεψε με την φωνη της και τις επιτυχίες της, μαζι με τον Γιάννη Δευτεραίου. Στο μεταξύ εμείς βρισκόμαστε εν αναμονή κάποιου επόμενου live τους. Δειτε  φωτογραφικο υλικο απο την βραδια.serigianni1serigiannh2
 Η Εβίτα Σαρηγιάννη συνεχίζει τις live εμφανίσεις της, ενώ σύντομα κυκλοφορεί και το νέο της τραγούδι με την «σφραγίδα» σπουδαίων δημιουργών!!!
.
Το τραγουδι το κυκλοφορει στο επισημο καναλι της καλλιτέχνη. Evita Sarigianni Official
.
Aκουστε το τραγουδι εδω.
.

Εβίτα Σαρηγιάννη – Unplugged | Νεα κυκλοφορια!

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν το βράδυ του Σαββατου 8 Δεκεμβριου στο καταμεστο Status Club. Το ανανεωμένο στέκι που χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό, που κατέκλυσε τον χώρο του και αποθέωσε την Εβιτα Σερηγιαννη που μαγεψε με την φωνη της και τις επιτυχίες της, μαζι με τον Γιάννη Δευτεραίου. Στο μεταξύ εμείς βρισκόμαστε εν αναμονή κάποιου επόμενου live τους. Δειτε  φωτογραφικο υλικο απο την βραδια.