Τάκης Ζαχαράτος – Δυο Άνθρωποι Ένα Κορμί

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρουσιάζει το δεύτερο single του από την Panik Platinum, με τίτλο «Δύο Άνθρωποι, Ένα Κορμί» και κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Δύο Άνθρωποι, Ένα Κορμί | Νέο τραγούδι του Τάκη Ζαχαράτου!zaxaratos
Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Έλα», που έγραψαν οι Γιώργος Θεοφάνους και Θάνος Παπανικολάου, ο πολυτάλαντος showman ερμηνεύει μία δυναμική μπαλάντα, σε μουσική Θέμη Παναγιωτίδη και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.

Το «Δύο Άνθρωποι, Ένα Κορμί» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video, με πρωταγωνιστή τον Τάκη, που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jim Alexandrou.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο εαυτός μου, ο χειρότερος εχθρός μου
Ο φύλακας, ο άγγελός μου
Σαν δυο άνθρωποι, σ’ ένα κορμί
Δεν ξέρω ποιος από τους δύο είναι δικός μου
Να ξέρω πως χρωστάω τον παράδεισό μου
Σε μια καταστροφή, σε μια καταστροφή

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Χαρισματικός καλλιτέχνης, πηγαίος, ο showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά και σε καθηλώνει.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Έλα», που υπέγραψε συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους και ο στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου, ο Τάκης Ζαχαράτος ερμηνεύει μία δυναμική μπαλάντα.

Τάκης Ζαχαράτος – Δυο Άνθρωποι Ένα Κορμί


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!