Δημήτρης Σκουλός φωτογράφισε τη Χριστίνα Μπόμπα.

mpompa1Η Χριστίνα Μπόμπα

είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους φωτογράφους. Μπορεί να μην ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό. Ομως έχει πολύ σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας και τώρα, με το ρόλο του στο GNTM τον έχει μάθει όλος ο κόσμος. Τι γίνεται λοιπόν όταν ένας τόσο διάσημος και επιτυχημένος φωτογράφος, απαθανατίζει μια τόσο αγαπητή celebrity;.

Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε για το περιοδικό Hello

πιο σέξι από ποτέ και πίσω από τις πολύ εντυπωσιακές εικόνες, βρίσκεται ο Δημήτρης Σκουλός. Για τις ανάγκες του concept η Χριστίνα φόρεσε ιδιαίτερα σέξι φορέματα σε αποχρώσεις του κόκκινου τα οποία συνδυάστηκαν με πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα. Το αποτέλεσμα είναι εορταστικό και πολύ… wild, όπως φρόντισε να επισημάνει η Χριστίνα Μπόμπα στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημήτρης Σκουλός φωτογράφισε τη Χριστίνα Μπόμπα

Ο φωτογράφος με τη σειρά του ανέβασε στο Instagram του και το εξώφυλλο του περιοδικού και φυσικά κέρδισε και αυτός αμέτρητα likes και κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά του.

Εμείς οφείλουμε να πούμε ότι είναι μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίσεις που έχει κάνει η Χριστίνα Μπόμπα και επίσης να παραδεχτούμε ότι και αυτό το πιο σέξι στιλ, που δεν έχουμε συνηθίσει σ’ αυτήν, της πάει πολύ.