Διαφημιστειτε:

go melodikos_burned

O melodikos.gr, είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο Μουσικο site.

Με κοινό γνώμονα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση προσπαθούμε να σας δώσουμε καθημερινά τις ειδήσεις όπως τρέχουν τη στιγμή που εξελίσσονται.

Η ομάδα του melodikos.gr εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να σας δώσει το στίγμα του κάθε γεγονότος όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάθε πρώτος τι παίζει γύρω σου και ενημερώσου σφαιρικά και χωρίς πολλά λόγια…

Το πιο δυνατό team παραγωγών τεχνικών και αρθρογραφων εξασφαλίζει την μεγάλη διεισδυτικότητα και αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού μηνύματος. Έξυπνα και γρήγορα διαφημιστικά που περνάνε το μήνυμα σας στον αναγνωστη χωρίς να κουράζουν.

Το melodikos.gr είναι ένα site μουσικής ενημέρωσης και lifestyle

Με πρωτογενή αρθρογραφία που ξεπερνάει τα 150 επιλεγμένα άρθρα το μήνα και ανακατευθυνσεις από επιλεγμένα site (συνεργαζομενα). Το περιεχόμενο του site ανανεώνεται καθημερινά, ενώ η θεματολογία του εκτείνεται από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή μέχρι Fashion, celebrity, gossip, media, θεατρα, Σινεμα, κ.α.

Η επισκεψιμότητά του αυξάνεται διαρκώς και σύμφωνα με το Google analytics αλλά και το alexa.com έχει καθημερινά 3.000-4.000 μοναδικούς επισκέπτες, νούμερο εντυπωσιακό για περιφερειακό site.

To melodikos.gr έχει πολύ δυναμική παρουσία και στα social media

Με τις σελίδες του στο Facebook, twitter, istagram,  να προσελκύει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες το μήνα. Άμεση προώθηση της επιχείρησής και των εκδηλώσεών σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το melodikos.gr αποτελεί ιδανικό δίαυλο προβολής και επικοινωνίας για

-Εταιρείες διανομής μουσικής και μουσικής παράγωγης.
-Μουσικά labels
-προϊόντα για deejay
-καλλιτέχνες
-καλλιτεχνικούς χορους
-Προϊόντα και υπηρεσίες lifestyle.
-Εταιρίες προβολής μουσικών event.

Οι επιλογές προβολής ειναι, Διαφημιστικά banners (intro), Ανάρτηση άρθρου (σε Ολοσέλιδη προβολή) Χορηγίες.

Οι διαφημίσεις στο melodikos.gr, γίνονται όπως παντού στο διαδίκτυο με banners.
Τα banners αυτά δημιουργούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, φιλοξενούν το λογότυπο σας και μπορούν να είναι απλά, με link στις σελίδες σας στο διαδίκτυο ή με link σε σελίδες που θα κατασκευάσουμε και θα φιλοξενήσουμε εμείς στο melodikos.gr.

Το melodikos.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2014 και συνεχώς εξελίσσεται.

Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε πως θα προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε ώστε να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι και ανταγωνιστικοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή σας στο melodikos.gr επικοινωνήστε μαζί μας στo e-mail:

info@melodikos.gr.