Δέσποινα Βανδή: Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δέσποινα ΒανδήΑκόμα μια νέα δουλειά θα μας παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή που θα ενθουσιάσει το κοινό της. Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα συνυπάρξει σε θεατρική σκηνή σε μιούζικαλ, ύστερα από τη συμμετοχή της στο Mamma Mia. Η νέα αυτή δουλειά θα παρουσιαστεί στο  θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως και θα είναι σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη.

Το έργο θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με χορογραφίες, τραγούδια και πολλές συμμετοχές διάσημων καλλιτεχνών. Μαζί τους θα βρίσκονται ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Την περίοδο αυτή η τραγουδίστρια συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, μια συνεργασία που έχει πρωταγωνιστήσει φέτος στην Αθήνα. Παράλληλα έχει αναλάβει την παρουσίαση του  X Factor και της  ταξιωδιωτικής -γαστρονμικής εκπομπής στο OPEN. Την ίδια στιγμή προετοιμάζεται για τον νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Δες παρακάτω ένα από τα ποστ της τραγουδίστριας από τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα.

Δέσποινα Βανδή: Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ.