Δέσποινα Μοίρου: Με σέξι εμφάνιση στο Hawaii Festival 2019 τους ξετρέλανε όλους.

Δέσποινα Μοίρου 7Στην Χαβάη ταξίδεψε πρόσφατα η Δέσποινα Μοίρου

στα πλαίσια της παγκόσμιας αναγνώρισης που βιώνει πλέον αλλά και των πολλών προτάσεων που δέχεται από όλο τον πλανήτη.

Η  Ελληνίδα ηθοποιός, κάνει μία λαμπρή καριέρα στο Hollywood. Η τηλεοπτική συμμετοχή της στο Amazon, το θεατρικό «Oscar» καλύτερης stand up κωμικής ηθοποιού που κέρδισε πέρυσι, μαζί με άλλες κινηματογραφικές διακρίσεις και βραβεύσεις. Οπως  και η νέα ταινία που κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην Ιαπωνία. Εφεραν και την πρόταση από τη Χαβάη, για να παρουσιάσει το μοναδικό stand up comedy show της, στο Hawaii Festival2019.

Δέσποινα Μοίρου, εμφανίστηκε σε τρία από τα μεγαλύτερα
χαβανέζικα comedyclubs στην Χονολουλού κερδίζοντας το χειροκρότημα ως «Τιτίκα Χονολουλού», έναν χαρακτήρα που έγραψε ειδικά για τις εμφανίσεις της, εκεί. Με το ελληνικό ταπεραμέντο της, το χιούμορ της και την ομορφιά της, μάγεψε τους Χαβανέζους. Ενώ στο τέλος των παραστάσεων, ντυμένη με λουλούδια και ανάλογη στολή. Οπως αρμόζει στην παράδοσή τους, τους αφιέρωσε έναν χαβανέζικο χορό, που διδάχτηκε εκεί.
Μάλιστα, το Υπουργείο Πολιτισμού της Χαβάης

την προσκάλεσε σε ειδική τελετή για τις ανάγκες του Hawaii Festival 2019. Οπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, παρουσία πολλών πολιτικών παραγόντων.

Φυσικά και δεν έλειψαν όμως, και οι στιγμές χαλάρωσης, με την ηθοποιό να απολαμβάνει τις εξωτερικές παραλίες του νησιού, ενώ οι λουόμενοι τις ζουμερές της καμπύλες.

Το ταξίδι της στη Χαβάη ολοκληρώθηκε

με επίσκεψη στο πανεπιστήμιο αστρονομίας, μετά από επίσημη πρόσκληση που της έγινε, αφού φέτος πήρε το πτυχίο της με άριστα στην αστρονομία. Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Αστρονομίας την ξενάγησαν στους χώρους. Ενώ την ενημέρωσαν και για τις νέες μελέτες τους.Δέσποινα Μοίρου 4

Δέσποινα Μοίρου: Με σέξι εμφάνιση στο Hawaii Festival 2019 τους ξετρέλανε όλους

Δέσποινα Μοίρου 5