Η Γιώτα Νέγκα στο Block 33, την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Γιώτα Νέγκα στο Block 33 1Μετά από 60 παραστάσεις και 30.000 θεατές, η Γιώτα Νέγκα δίνει ξανά ζωή στην παράσταση – πρόταση, «Φύλλο Ανδρικό».

 

Το « Φύλλο Ανδρικό  2» έρχεται με νέα ενορχηστρωτική ματιά και ερμηνευτικές εκπλήξεις να επαναφέρει την περιπλάνηση της Γιώτας Νέγκα σε έναν ανδρικό ρεπερτοριακό δρόμο, τον οποίο η ίδια, ως γνήσιο θηλυκό, τολμά να προσεγγίσει βάζοντας την προσωπική της υπογραφή.

 

Οι ανδρικές φωνές που τη μεγάλωσαν αλλά και εκείνες με τις οποίες μοιράστηκε τα ίδια βιώματα, οι ιστορίες πίσω από τραγούδια που ενώθηκαν με τις δικές της ιστορίες, ο Ξυλούρης μαζί με τον Δεληβoριά και ο Μπιθικώτσης δίπλα στον Μητροπάνο δημιουργούν έναν γυναικείο μονόλογο μέσα από λόγια που ηχούν ανδρικά στη συλλογική μνήμη. Η προσωπική της δισκογραφία και τα νέα της τραγούδια, σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου, εντάσσονται σε αυτό το ατμοσφαιρικό σύμπαν και ενώνονται, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τον πυρήνα του προσωπικού βιώματος.

Η Γιώτα Νέγκα για δεύτερη σεζόν βάζει στον εαυτό της τη μεγάλη πρόκληση που τη θέλει πρωταγωνίστρια σε ένα έργο που φτιάχτηκε με ανδρικούς όρους, να αποδεικνύει ότι το συναίσθημα δεν έχει φύλο ή καταγωγή, παρά μόνο αλήθεια.

Που: BLOCK 33, 26ης Οκτωβρίου 33

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30

Πότε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Γιώτα Νέγκα στο Block 33, την Παρασκευή 22 Μαρτίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι

Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα

Dasho Kurti – ακορντεόν

Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης,

Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Τιμές εισιτηρίων: 11 ευρώ (ορθίων), 13 ευρώ (καθήμενων)

Με κάθε αγορά εισιτηρίου καθήμενου, καλέστε μας για να κρατήσετε θέση.

Τηλ. Κρατήσεων: 2310 533533