Αργύρης Λούλατζης – Παρασάνταλα | Νεο τραγούδι

Αργύρης Λούλατζης - Παρασάνταλα | Νεο τραγούδι

Όπως μαρτυράει και ο τίτλος πρόκειται για τραγούδια που τραγουδιούνται από παρέες μετά από φαγητό και ποτό κάτι που στις μέρες μας έχει φθαρεί όπως τονίζει ο ίδιος.

Πρόκειται για 11 συνθέσεις που συνδυάζουν την διαχρονικότητα της ελληνικής μουσικής με σύγχρονα στοιχεία από το έντεχνο τραγούδι.

Τα τραγούδια του Γιάννη Αδάμου, ερμηνεύουν επίσης και οι Αργύρης Λούλατζης, Σωτήρης Μπαλάς, Χρήστος Κολοβός, Αθανασία Αλεξοπούλου και Σοφία Μπακαλάκου.

Ο Γιάννης Αδάμος παρέα με το σχήμα του Ροζ Πένες ετοιμάζουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Παρασάνταλα
Ερμηνεύει ο Αργύρης Λούλατζης

Την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου συνοδεύει το single με τίτλο «Παρασάνταλα», το οποίο ερμηνεύει ο εξαιρετικός Αργύρης Λούλατζης, σε στίχους του Γιάννη Αδάμου και μουσική του Δημήτρη Βαβλιάρα.

Πρόκειται για ένα από τα δυνατά κομμάτια του δίσκου, στο οποίο ξεχωρίζει ο εύθραυστος ήχος του κλαρίνου.

Στην ηχογράφηση του δίσκου συμμετέχουν οι αξιόλογοι μουσικοί:


Χρήστος Κολοβος (κιθάρα – φωνητικά), Γιώργος Αγγέλης (βιολί), Ζήσης Φτάκας (λαούτο), Στέλιος Μπούκος (κρουστά), Αγγελος Παλαπέλας (κλαρινέτο, πιάνο), Ηλίας Παλαπέλας (μπάσο), Στέλιος Δουγαλής (ακορντεόν, μπάσο, φλογέρα), Μάκης Μαυρίδης (πλήκτρα), Δήμητρα Καλιάρα (κανονάκι), Γιάννης Αδάμος (τζουράς), Κώστας Κουτσιαλής (Ακορντεόν), Νίκος Φερέφας (κλαρίνο).

Ακουστε το τραγουδι εδω.

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Τρέχω μονάχος στον αφρό
Της παγωμένης μπύρας
Μ όλα τα παρασάνταλα
Τις σκέψεις και της μοίρας

Παίρνω άλλη μια για να σκεφτώ
Ποιος είμαι εγω στα αλήθεια
Λαβώθηκα απ’ του καιρού
Τα γκρίζα παραμύθια

Στην Τρίτη φτάνω στον βυθό
Ο αφρός όμως δεν φεύγει
Παλεύω μόνος για να βγώ
Μα η ζάλη είναι που μένει


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!