Ακούστε απόσπασμα από το “Replay” της Τάμτα!.

Tamta - ReplayΤο απόσπασμα των 40 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της Τάμτα

στο YouTube με τη συγκατάθεση του ΡΙΚ ως απάντηση στη διαρροή του demo του κομματιού που διέρρευσε στο διαδίκτυο νωρίτερα σήμερα.

Το κομμάτι που διέρρευσε στο διαδίκτυο σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2019)

το απόγευμα ήταν διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών και αποτελεί το αρχικό demo του «Replay» με τη φωνή της Τάμτα. Σε επίσημη τοποθέτησή του, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ένα κείμενο μέσα από το οποίο καθησύχαζε το κοινό πως η διαρροή δεν αφορά το ίδιο το τραγούδι με τη τελική του μορφή αλλά ενός αρχικού demo που είχε ηχογραφήσει “πειραματικά” η Τάμτα.

Επιπλέον, επισήμανε πως η διαρροή αυτή δεν επηρεάζει καθόλου

την επίσημη κυκλοφορία της συμμετοχής, η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 5 Μαρτίου 2019.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου σε όλα Digital Stores. Το video clip θα γυριστεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με σκηνοθέτη τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Νωρίτερα υπήρξε μια διαρροή του demo του τραγουδιού, για την οποία το ΡΙΚ έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Όσον αφορά στο αρχικό demo του «REPLAY» που φέρεται ότι διέρρευσε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να διευκρινίσουμε ότι ήταν ακριβώς αυτό: το πρώτο ακατέργαστο demo που ηχογραφήθηκε στην Αθήνα όταν οι συζητήσεις με την Τάμτα ήταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι  διέρρευσε, καθώς δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό τραγούδι που θα δημοσιευθεί όπως είχε προγραμματιστεί στις 5 Μαρτίου 2019. Μείνετε συντονισμένοι για το πραγματικό REPLAY ….