Ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στη Βαρυμπόμπη με όλη την κοσμική Αθήνα να δίνει το παρών. Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτό ήταν το μενού στο γάμο τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα 400 άτομα ενώ κάθισαν σε 57 ροτόντες που είχαν στηθεί. Στα τραπέζια υπήρχε ένα κερί, δώρο για τους καλεσμένους, που έγραφε «Only for you» ενώ τα νούμερα των τραπεζιών ήταν σε μορφή βραβείων.

Δίπλα στο κάθε πιάτο υπήρχε γραμμένο το μενού, όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει μπουφέ. Το μενού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και σύμφωνα με το Happy Day περιλάμβανε:

Πρώτο πιάτο: Wagu μοσχαρίσιο tartare με πράσινο μήλο, ραπανάκι, φθινοπωρινή τρούφα, σινάπι και μαυροσουσάμι

Δεύτερο πιάτο: Risotto με βασιλομανιτάρια, κανθαρέλες, τρομπέτες Γρεβενών και αφρό παρμεζάνας

Κυρίως πιάτο: Creek Stone Black Agnus, μοσχαρίσιο φιλέτο 300 ημερών με πουρέ μωβ πατάτας Περού, baby φθινοπωρινά λαχανικά και σάλτσα μαστίχας ή Φιλέτο από καρκάνι με πουρέ σελινόριζας, καραμελωμένες ρίζες λαχανικών και σάλτσα λευκού κρασιού από Μοσχοφίλερο Μαντινείας, αρωματισμένη με λουίζα

Επιδόρπιο: Σφαίρα σοκολάτας με κρέμα φυστίκι, Mousse bitter, σάλτσα tayberry και φρέσκα framboise και Καφές Mignardise

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτό ήταν το μενού στο γάμο τους