Ραδιο Μελωδικος

Blog
02 Ιανουάριος 2018

Αντώνης Ρέμος: Δείτε βίντεο από την συναυλία σε πολυτελές σαλέ στις Άλπεις

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Το είπε και το έκανε: Ο Αντώνης Ρέμος έκανε… Μύκονο το πολυτελές τουριστικό θέρετρο των Αλπεων, Κουρσεβέλ.

Στη μια και μοναδική συναυλία που έδωσε χθες 29 Δεκεμβρίου το νεόκτιστο σαλέ 1.000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos της Μυκόνου στη… χειμερινή του εκδοχή γέμισε ασφυκτικά.

Φυσικά πελάτες ήταν… γερά πορτοφόλια. Πλούσιοι Ελληνες επιχειρηματίες αλλά και Αραβες κροίσοι, ξόδεψαν πολλές χιλιάδες ευρώ για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο. Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο ανέρχεται σε 2.200 με 2.500 ευρώ.

 

Το μενού της βραδιάς κόστιζε 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιελάμβανε spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή midle rare (μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.

Προσφέρθηκαν ακόμη εκλεκτά εδέσματα από τη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τσιπούρα έφτασε στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς μέχρι τη Λιόν, και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο. Η τιμή της στον κατάλογο; 160 ευρώ το κιλό.

Η μουσική έπαιζε από ηχεία των 8.000 watts που στήθηκαν στην αυλή του σαλέ και ο ήχος έφτανε μέχρι την κορυφή του βουνού, όπου μπορούσαν να ακούν όλοι οι σκιέρ.

Αντώνης Ρέμος: Δείτε βίντεο από την συναυλία σε πολυτελές σαλέ στις Άλπεις

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline