Ανδρέας Παπαδήμας «Μπροστά σε έναν καθρέφτη» | video clip. Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν το δεύτερο video clip από τον νέο δίσκο του Ανδρέα Παπαδήμα. Που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε στίχους και μουσική του ιδίου.
Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε από την Onerfilms σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μανταλιά. Εχει τίτλο «Μπροστά σε έναν καθρέφτη» και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Τα όνειρά μου έχουν βγει». papadhmas 2
O Ανδρέας Παπαδήμας γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε σύγχρονο τραγούδι, θεωρητικά μουσικής και παρακολούθησε μαθήματα πιάνου. Αρχικά στο Εθνικό Ωδείο Αγρινίου με δασκάλα τραγουδιού την σοπράνο Βάσω Τσαρούχη. Και στη συνέχεια στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα, με δασκάλα σύγχρονου τραγουδιού την Λία Βίσση, απ’ όπου αποφοίτησε.
Το 2015 κυκλοφόρησε το ψηφιακό single «Συνήθως» σε μουσική της Λίας Βίσση και στίχους την Ελένης Ξένου και τον επόμενο χρόνο ακολούθησε δεύτερο τραγούδι, το «Μη με ρωτάς αν είναι έρωτας» από τις ίδιες δημιουργούς, την παραγωγή των οποίων είχε αναλάβει η Λία Βίσση.
Τέλος του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Τα όνειρά μου έχουν βγεί» με δέκα καινούργια τραγούδια, στο οποίο υπογράφει εξ ολοκλήρου ο ίδιος τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή.
Δειτε το video clip εδω.

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Ανδρέας Παπαδήμας «Μπροστά σε έναν καθρέφτη» | video clip

Πήρε φωτιά η βιβλιοθήκη μου
Τα παραμύθια έχουν καεί
Δεν θα πιστεύω πιά στα θαύματα
Τα ονειρά μου έχουν βγεί
Όταν γκρεμίζονται τα όνειρα
κατασκεύαζονται θεοί

Εδώ μπροστά σ’ έναν καθρέφτη
αλλάζει ακόμα μιά εποχή
Μιά νέα πόρτα στην καρδιά μου
ανοίγει η αγάπη για να μπεί

Την κόλασή μας αν γκρεμίσουμε
το οικοδόμημα εντός
Δεν θα πουλιέται ο παράδεισος
στην ζυγαριά τόσο ακριβός
Σε κάθε όνειρο ένας θάνατος
σε κάθε χώρα ένας θεός

Εδώ μπροστά σ’ έναν καθρέφτη
θα πώ το παρελθόν μου ψεύτη