Νεο τραγουδι απο τον Αναστάσιο Ράμμο – Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω.

Αναστάσιος Ράμμος - Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα ΞεχάσωΟ Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει μία μοναδική επανεκτέλεση του θρυλικού «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω» και πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη. Που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

Μετά τη δυναμική μπαλάντα «Τ’ Αστέρια Μου», ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης ερμηνεύει με τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό του τρόπο ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια με την υπογραφή των Πυξ Λαξ. Ο αείμνηστος Μάνος Ξυδούς έγραψε τη μουσική μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους στίχους μαζί με τον Μπάμπη Στόκα. Ενώ πρώτος το ερμήνευσε ο Νίκος Νομικός, το 1994.

Σε παραγωγή των Arcade, μέλος των οποίων είναι και ο ίδιος ο Αναστάσιος Ράμμος, το «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω». Ερχεται στο σήμερα μέσα από μία «φρέσκια» επανεκτέλεση και το ερωτευόμαστε ξανά!

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και vintage αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης. «δένοντας» αρμονικά τις εικόνες με την αισθαντική ερμηνεία του Αναστάσιου Ράμμου.

Δειτε το video clip εδω.

Νεο τραγουδι απο τον Αναστάσιο Ράμμο – Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω, διαβαστε τους στιχους εδω.