Άκούστε το νέο τραγούδι της Ερωφίλης | Το Πιόνι.

«Το πιόνι» , που ερμηνεύει η Ερωφίλη σε μουσική Δαμιανού Πάντα και στίχους Δημήτρη Αναγνωστόπουλου , είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα πολύ μελωδικό τραγούδι. Προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Στα λόγια η ψυχή». Που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Άκούστε το νέο τραγούδι της Ερωφίλης | Το Πιόνι.

Η Ερωφίλη αποκαλύπτει την ερμηνευτική της ωριμότητα σε όλα τα τραγούδια και συγχρόνως μας ξαφνιάζει με μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός. Συνεχίζει να χαράζει τον προσωπικό της δρόμο. Σε μια πορεία που την έφερε σε συνεργασία με δεκάδες ξεχωριστούς ερμηνευτές και δημιουργούς. Άκούστε το νέο τραγούδι της Ερωφίλης | Το Πιόνι 2

Ο  συνθέτης Δαμιανός Πάντας, ένας ξεχωριστός δημιουργός της νέας γενιάς,  χτίζει ένα αιχμηρό ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση εγχόρδων όπως το βιολί και το τσέλο, σε μια μελωδία που μοιάζει να γεννήθηκε από έργο κλασικής μουσικής.

Το ατομικό και το συλλογικό, η μοναξιά και το μαζί , η μοίρα και η προσωπική θέληση, απασχολούν τους στίχους του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου · στίχοι – ερωτήματα ,τόπος συνάντησης για όλους μας.

Σημαντική η συμβολή του Κώστα Παρίσση στην ενορχήστρωση του τραγουδιού αλλά και ολόκληρου του άλμπουμ.

 Ακουστε το τραγουδι εδω.

 

Δειτε ακομη…


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!