Ο Κυριάκος Γεωργίου συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία στο “Club Vogue”

Κυριάκος Γεωργίου4Ο νεαρός καλλιτέχνης κερδίζει τις εντυπώσεις στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Πέτρου Ιακωβίδη και του Stan στο “Club Vogue” της συμπρωτεύουσας.

Αν και αρκετά νέος στον χώρο, ο Κυριάκος Γεωργίου έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του και εμφανίσεις  στην Αγγλία και στα Βαλκάνια με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής. Ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως  το νέο ανερχόμενο μουσικό αστέρι!

Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Βουλγαρία

για να οπτικοποιήσει την νέα του επιτυχία με τίτλο “Τρελαίνομαι”. Πρόκειται για ένα δυναμικό ντουέτο του Κυριάκου μαζί με την διεθνούς φήμης  τραγουδίστρια Anelia. Με την οποία συνεργάζεται με μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια. Αφού η προηγούμενη τους συνεργασία ξεπέρασε τα 7 εκατομμύρια views.
Τέλος, αποτελεί την  πρώτη επιλογή για επιχειρηματίες και συνάδελφους του για το πλαισίωμα των μουσικών σχημάτων. Αφού οι εμφανίσεις τους σε ελληνικά ραδιοτηλεοπτικά και όχι μόνο δίκτυα, σπάνε κάθε ρεκόρ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

από τις Live εμφανίσεις του στο Club “Vogue” και Backstage υλικό από τα γυρίσματα του νέου video Clip  με την Anelia.

Κυριάκος Γεωργίου1Κυριάκος Γεωργίου2Κυριάκος Γεωργίου5

Ο Κυριάκος Γεωργίου είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χτίσει το όνομα του στην Βουλγαρία και κάνει χρυσές δουλειές. Πολλά Live , ντουέτα με τις πιο γνωστές καλλιτέχνιδες εκεί και μια δημοφιλία που ελάχιστοι Έλληνες την έχουν στα Βαλκάνια.

Μπορεί να είναι νέος, ανερχόμενος αλλά έχει καταφέρει να δουλέψει σκληρά να έχει δώσει το παρών στα πιο δημοφιλή σοου τηλεόρασης και ραδιοφώνου και τουλάχιστον 5-6 μέρες τον μήνα να είναι εκεί.

Πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στην γείτονα χώρα και γύρισε το νέο του βίντεο κλιπ με την πασίγωνστη Ανέλια όπου τραγουδούν μαζί ένα κομμάτι που αναμένεται να κάνει θραύση. Μάλιστα η χημεία τους ήταν τόσο ” ζεστή ” στα παρασκήνια του κλιπ που κάποιοι μίλησαν και για έντονο φλερτ μεταξύ τους . Κυριάκος Γεωργίου 6

 

Ο Κυριάκος Γεωργίου συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία στο “Club Vogue”.