Η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Αποκαλυπτικά» του Φουρθιώτη στο Open

epsilon-openΗ νέα εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 14:30 ως τις 17:00 και θα είναι lifestyle περιεχομένου

Με μια λιτή ανακοίνωση του καναλιού Open TV ο Μένιος Φουρθιώτης είναι εκτός καναλιού από το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον ίδιο να υπόσχεται συνέχεια πάντως στην κόντρα των δύο πλευρών.

Μέσα από το site του καναλιού αποκαλύφθηκε η εκπομπή που θα αντικαταστήσει τα “Αποκαλυπτικά”. Πρόκειται για την εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” που έπαιξε το περασμένο καλοκαίρι στο Epsilon.

Κεντρική παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής θα είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Απόφαση της διοίκησης του σταθμού είναι να απορροφηθούν οι συνεργάτες του Μένιου Φουρθιώτη άλλες εκπομπές του νεοσύστατου καναλιού.

Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 14:30 ως τις 17:00 και θα είναι lifestyle περιεχομένου, ενώ ο τίτλος θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες. Η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Αποκαλυπτικά» του Φουρθιώτη στο Open

Η ανακοίνωση του OPEN

«Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του», τονίζει με μια λιτή ανακοίνωσή του το κανάλι.Μένιος Φουρθιώτης: Εκτός Open TV – Tέλος τα Αποκαλυπτικά.