Ραδιο Μελωδικος

Blog
20 Δεκέμβριος 2017

Ο Ερντογάν «βιάζει» το Twitter – Το σκίτσο Ολλανδού που εξόργισε τον Τούρκο πρόεδρο

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Ο Ερντογάν «βιάζει» το Twitter – Το σκίτσο Ολλανδού που εξόργισε τον Τούρκο πρόεδρο

Την οργή του Τούρκου προέδρου έχει προκαλέσει το σκίτσο του Ολλανδού Ρούμπεν Οπενχάιμερ, στο οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται να «βιάζει» το μπλε πουλί, το λογότυπο του twitter, φορώντας ένα εσώρουχο στο οποίο απεικονίζεται η σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Το σκίτσο, το οποίο κυκλοφορεί στα social media από τις 11 Απριλίου του 2016 συνοδεύεται από τη λεζάντα «Erdogan is not a goatfucker» (Ο Ερντογάν δεν συνουσιάζεται με κατσίκες). Με αυτό τον τρόπο ο σκιτσογράφος θέλησε να κάνει έμμεση αναφορά σε σχόλιο του γερμανού κωμικού Γιαν Μπέμπερμαν, ο οποίος σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο youtube, είχε υποστηρίξει ακριβώς το αντίθετο. Τότε, ο Ερντογάν είχε ενοχληθεί σε τέτοιο βαθμό, όπου ζητούσε τη σύλληψή του.

Πριν από λίγες ημέρες, επιδόθηκε στον Οπενχάιμερ δικαστική εντολή από τον Ερντογάν προκειμένου να «κατέβει» το συγκεκριμένο σκίτσο από τα social media. Ωστόσο, ο Ολλανδός σκιτσογράφος απάντησε αναρτώντας εκ νέου το σκίτσο στο twitter με το σχόλιο: «Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς φέτος. Με τη μορφή δικαστικής εντολής από τον Ερντογάν».

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline