Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία της μεγάλης επετειακής συναυλίας του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο. Που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου αλλά αναβλήθηκε αναγκαστικά λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο

Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, οι χιλιάδες θαυμαστές του σπουδαίου καλλιτέχνη, που είχαν κάνει τη συναυλία sold out σε χρόνο ρεκόρ, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00. Ακόμη οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι:
  • Για όλους τους θεατές που είχαν ήδη πραγματοποιήσει αγορά, ισχύουν ακριβώς τα ίδια εισιτήρια που έχουν στην κατοχή τους. Στις ίδιες θέσεις που είχαν εξ’ αρχής επιλέξει και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο χώρο στη νέα ημερομηνία.
  • Για όλους όσοι εκ των θεατών δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της. Παρακαλούμε όπως αιτηθούν ακύρωση της παραγγελίας τους και επιστροφής των χρημάτων τους με τους εξής τρόπους:
  • Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση, η νέα προπώληση θα ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.
  1. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του www.ticketmaster.gr ή του τηλεφωνικού κέντρου 210 8938111. Παρακαλούμε να αποστέλλετε αίτημα στο info@ticketmaster.gr με τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κράτησης, τηλέφωνο και email.
  2. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.
  3. Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο.

Δειτε ακομη…Πάνος Μουζουράκης στο Fix Factory of Sound για 2 εμφανίσεις