«Καλό ταξίδι» στον υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Συκεών

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη

Τον αποχαιρετισμό τους στον υποδιευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών Παναγιώτη Σταματίου, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό, εκφράζει η δημοτική Αρχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών, καθώς και η μαθητική και η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, αποστέλλοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης εκφράζει «εκ μέρους του λαού, της μαθητιώσας νεολαίας αλλά και της διοίκησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών «ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη, καθηγητή φυσικής Παναγιώτη Σταματίου», εκφράζοντας ταυτόχρονα «τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του».

«Καλό ταξίδι» στον υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Συκεών
«Καλό ταξίδι» στον υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Συκεών

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Παναγιώτη, για τα όσα πολλά και μεγάλα ανιδιοτελώς προσέφερες στην Εκπαίδευση και στην Παιδεία στον τόπο μας, για την επιμέλειά σου, την αγάπη και φροντίδα σου για τους μαθητές μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον σου για τη δημιουργία εργαστηρίων φυσικής και χημείας. Καλό σου ταξίδι. Καλό παράδεισο», προσθέτει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.

Για έναν «σεμνό, χαμογελαστό, εξισορροπιστικό άνθρωπο, ήπιων τόνων, αρωγό, που έλαμπε με το αθόρυβο κομμάτι της ύπαρξής του, με τη σιωπηλή του κατανόηση, μη βάζοντας κακό λογισμό για κανέναν» κάνει λόγο ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Συκεών Πούλιος Πουλιόπουλος, χαρακτηρίζοντας το χαμό του Παναγιώτη Σταματίου «οδυνηρό για το σχολείο μας, για τους μαθητές και τους συναδέλφους του, που τον εκτιμούσαν και τον αγαπούσαν και σαν δάσκαλο και σαν άνθρωπο» και εκφράζοντας «μια ευχή απ’ τον καθένα μας για τον αφανή εργάτη του σχολείου μας, που μέχρι το τέλος δεν άφησε ποτέ το πόστο του και για κανένα λόγο.

Είθε να τον ακολουθούν στο ταξίδι του οι φωνές των μαθητών του, τα χαμόγελα του Παναγιωτάκη του εγγονού του και ολονών μας η φιλία».

«Επειδή χάνονται οι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι γίνεται το ίδιο και με τις αναμνήσεις. Αυτές πάντα θα βρίσκονται μαζί σας» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Συκεών Αντώνης Δεντσικιώτης.

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend