Ο Λάκης Γαβαλάς στο δυναμικό των ΙΕΚ Άλφα

Ο Λάκης Γαβαλάς στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Με μεγάλη χαρά τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ του Ομίλου Ξυνή που αποτελούν σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στην εκπαίδευση, ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά. Ο σημαντικός καλλιτέχνης και μία σπουδαία ομάδα καθηγητών που συστάθηκε και η οποία τον πλαισιώνει ξεκίνησαν αμέσως να διδάσκουν μέσω τηλεκατάρτισης σε αρκετούς νέους που έχουν εγγραφεί ήδη στο πλήρες και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα σπουδών του τομέα.

Σχέδιο μόδας, styling, ιστορία της τέχνης και της ενδυμασίας, κοπτική, ραπτική, αισθητική, χρωματολογία και υφασματολογία είναι μόνο μερικά από τα μαθήματα που διδάσκονται όσοι φοιτούν στο τμήμα το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στη σύγχρονη αγορά εργασίας και τους καλύπτει τόσο από ιστορικής όσο και από πρακτικής πλευράς.

Ο κύκλος σπουδών θα διδάξει μεταξύ άλλων τους ανερχόμενους σχεδιαστές να σχεδιάζουν πατρόν ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων, να μπορούν να αναλάβουν ρόλο στυλίστα σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις, να δημιουργούν προσωπικό book με όλες τις δημιουργίες για τους πελάτες τους, να αναβαθμίζουν την εικόνα των πελατών τους προσαρμόζοντας πάντα τις διεθνείς τάσεις μόδας στο στιλ και την προσωπικότητά τους, να έχουν γνώσεις αισθητικής, μακιγιάζ, hair styling, χρωμάτων, υφασμάτων, styling, ικανότητα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα στην κοσμετολογία, καθώς και για τις νέες τάσεις της μόδας.

Πέρα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, μόλις καταστεί δυνατό, στα πλαίσια της πρακτικής εφαρμογής του επαγγέλματος, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις του έμπειρου Λάκη Γαβαλά με τους μαθητές του σε σημαντικά ατελιέ, σπουδαίους μόδιστρους, επιδείξεις μόδας, τηλεοπτικά πλατό κλπ.

Η εγγύηση του ονόματος του διεθνή Λάκη Γαβαλά, των σπουδαίων συνεργατών του και της οικογένειας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ φέρνει τους απόφοιτους της ειδικότητας του τμήματος Σχεδίου Μόδας να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να εργαστούν σε βιοτεχνίες ενδυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε περιοδικά μόδας, σε οίκους ραπτικής, σε εταιρείες παραγωγών, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στο χώρο της διαφήμισης και της μουσικής βιομηχανίας αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα που επέλεξαν.

Ο Λάκης Γαβαλάς στο δυναμικό των ΙΕΚ Άλφα

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • iekalfa.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

POST MENOUME SPITI 3 1

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Τόνι Σφήνος (Tonis Sfinos) – βιογραφία

Τόνι Σφήνος, βιογραφικό Μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, είναι αυτή του Τόνι Σφήνου. Ο γνωστός showman,...

Βιογραφία – Βιβή Βουτσελά

Βιογραφικό, Βιβή Βουτσελά Βιβή Βουτσελά, τα πρώτα ακούσματά της διαμορφώθηκαν από την παιδικά της ηλικία ,καθώς στο οικογενειακό της περιβάλλον υπήρχαν καλλίφωνα μέλη και ιδιαίτερη αγάπη...

Βιογραφία – Ιωάννα Βλάχου

Βιογραφικό, Ιωάννα Βλάχου Η Ιωάννα Βλάχου, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που η καλή μουσική έπαιζε κυρίαρχο ρόλο...
Send this to a friend