Το Θέατρο Αερόπλοιο συμμετέχει στο (διαδικτυακό) Rights4Kids Festival

Το θέατρο Αερόπλοιο-ένα θέατρο για παιδιά επελέγη και θα παρουσιάσει την παράσταση του «Παιδιά με δικαιώματα» ή «Της φωτιάς και του αέρα» στο φεστιβάλ RIGHT FOR KIDS. 

Το φεστιβάλ διοργανώνεται διαδικτυακά από την Οργανισμό AIDA FONDAZIONE υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παίρνουν μέρος μόνο τέσσερα θέατρα από όλη την Ευρώπη μεταξύ αυτών και το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Το φεστιβάλ RIGHT4KIDS θα πραγματοποιηθεί  στις 20 Νοεμβρίου που είναι η παγκόσμια μέρα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα https://www.facebook.com/RightsForKids.project όπου οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές των παραστάσεων θα μιλήσουν για τα παιδιά, για τα δικαιώματα τους και για το φεστιβάλ όπου θα παρουσιαστεί ο τρόπος δουλειάς και οι παραστάσεις τους. 
 

Το Θέατρο Αερόπλοιο συμμετέχει στο (διαδικτυακό) Rights4Kids Festival!

Η Online παρακολούθηση είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος θέλει αρκεί να μπει στο Link Σύνδεσης:

Τι θα παρακολουθήσουμε εκτός από την παράσταση “Παιδιά με Δικαιώματα, Μεγάλα Κατορθώματα”; Μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, θα παρουσιαστεί η αξία των Δικαιωμάτων του Παιδιού και πόσο σημασία έχουν όλα αυτά στην εποχή μας.

Από την Ελλάδα και από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ θα μιλήσει ο σκηνοθέτης ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ.

Μια διαδικτυακή γιορτή λοιπόν, για όλα τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς. Μια δημιουργική πρόταση για να ενταχθεί στη σχολική ώρα, τη μέρα που όλα τα παιδιά θα έπρεπε να γιορτάζουν!

Ώρα έναρξης των παρουσιάσεων 10.00 πμ.

Πληροφορίες Παράστασης
Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικά-Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Παίζουν: Λαμπρινή Θάνου, Αθηνά Χατζηαθανασίου 

Θέατρο Αερόπλοιο-Τόπος Αλλού
Σωζόπολεως 20, Αθήνα
2108679535
www.aeroplio.gr
nkariel@gmail.com

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend