Φουρέιρα – Κουϊνέλης – Μαραντίνης: Έτοιμοι να φτιάξουν την καλύτερη μπάντα

Το La Banda έρχεται στο Epsilon και οι τρεις stars της κριτικής επιτροπής φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια του νέου talent show. Τεράστια επιτυχία σημειώνει στο εξωτερικό το «La Banda», το οποίο έρχεται να σαρώσει και στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης και Θοδωρής Μαραντίνης ξεκινούν να ανακαλύψουν εκείνες τις φωνές και σκηνικές παρουσίες που θα δημιουργήσουν το πιο φρέσκο boy band της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Το πρώτο ραντεβού τους για τις ανάγκες της φωτογράφησης έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα με πολλά πειράγματα. Aστείες στιγμές, αλλά και ενθουσιασμό για το μεγάλο project που ετοιμάζει το κανάλι για τη νέα σεζόν και στο οποίο συμμετέχουν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο project στο ανανεωμένο Epsilon TV.  Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τον Μιχάλη και τον Θοδωρή θα φτιάξουμε την καλύτερη μπάντα». Αναφέρει στο «ΤV Εθνος» η «Μiss Fuego» Ελένη Φουρέιρα, όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο frontman των Οnirama. «Μόλις μου έγινε η πρόταση την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι που μαζί με την Ελένη και τον Μιχάλη θα φτιάξουμε την επόμενη ελληνική μπάντα. Ανυπομονώ να ακούσω νέες φωνές. Σάς-περιμένουμε!» λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μου αρέσει πολύ που μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Tρελαίνομαι που θα φτιάξουμε μια τέλεια μπάντα με τον Θοδωρή και την Ελένη. Ανυπομονώ να δω ποια είναι τα ακούσματα των νέων παιδιών. Τι τους ιντριγκάρει στη μουσική, καθώς απευθυνόμαστε σε ηλικίες 14-24» αποκαλύπτει ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento.

Φουρέιρα – Κουϊνέλης – Μαραντίνης: Έτοιμοι να φτιάξουν την καλύτερη μπάντα.