Το νέο του τραγούδι «μαγεύει» από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.Τριπλή πρωτιά για τον Stan: Στην κορυφή τα “Τετράγωνα”

Την μία πρωτιά μετά την άλλη σημειώνουν τα «Τετράγωνα» του STAN. Mέσα σε περίπου 48 ώρες από την κυκλοφορία τους.  Eπιβεβαιώνοντας πως θα είναι το hit του φετινού χειμώνα.

Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου καλλιτέχνη.  Σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Χρήστου Σαντικάι. Κυκλοφόρησε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, από Panik Records και την Icon Music Records.

Το «Τετράγωνα» περιγράφουν  την εσωτερική σύγκρουση του ανθρώπου που είναι εγκλωβισμένος σε έναν αδιέξοδο έρωτα κι ενώ «παλεύει» με τις σκέψεις του και ξέρει τι να κάνει «για το δικό του το καλό». Τελικά δεν μπορεί να μπει στα «Tετράγωνα» που του επιβάλλει η λογική, ακόμη κι αν στο τέλος το «πληρώσει ακριβά».

Τα «Τετράγωνα» πήραν εικόνα και μορφή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Στο ατμοσφαιρικό video clip, ο STAN να «μαλώνει» με τις σκέψεις του και «μάχεται» με τα «Tετράγωνα» της λογικής του, περιπλανώμενος στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Περίπου 48 ώρες μετά την κυκλοφορία τους, τα «Τετράγωνα» βρέθηκαν στο Νο1 των τάσεων στο YouTube και στο Νo1 στην κατηγορία «Μουσική», έχοντας σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές, ενώ κατέλαβαν την πρώτη θέση και στο ελληνικό chart του iTunes.

Την ίδια ώρα, ο λογαριασμός του δημοφιλούς ερμηνευτή και δημιουργού δεν έχει σταματήσει να κατακλύζεται από «Ιnstastories» θαυμαστών, εντός και εκτός Ελλάδας, οι οποίοι δημοσιεύουν βίντεο τη στιγμή που ακούνε τα «Tετράγωνα», όπου κι αν βρίσκονται.

Δείτε το εντυπωσιακό video clip του STAN «Τετράγωνα» powered by Βίκος Cola:

Τριπλή πρωτιά για τον Stan: Στην κορυφή τα “Τετράγωνα”.