Μαρία Τσοπέη: Το τραγούδι που έχει γίνει viral στο Τik Tok (βίντεο)

Μαρία Τσοπέη, η θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, έχει κάνει σύσσωμο το Tik Tok

Ιδιαίτερη αίσθηση κατάφερε να προκαλέσει, αλλά και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, το νέο τραγούδι της Μαρίας Τσοπέη. Ερμηνεύοντας το «Καλύτερα Ελεύθερη»

Σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Πέτρου Ίμβριου, εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία G Music.

Μαρία Τσοπέη - Καλύτερα Ελεύθερη 2

Η θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια, έχει κάνει σύσσωμο το Tik Tok, να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας με τον ρυθμό της, και να κάνει viral slogan, το τραγούδι της «Καλύτερα Ελεύθερη», κάτι που την έχει «εκτοξεύσει» στα ουράνια της ευτυχίας.

Διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής της, με το νέο της τραγούδι να γίνεται hit, και να ηχεί στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Αθήνας και της επαρχίας, αλλά και στα clubs, η Μαρία Τσοπέη μπορεί μουσικά να προτείνει «Καλύτερα Ελεύθερη»

Στην προσωπική ζωή της όμως δηλώνει “Καλύτερα Δεσμευμένη”, αφού δηλώνει ερωτευμένη, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του μακροχρόνιου έρωτά της, με τον μετρ των επιτυχιών και ψυχή της G Music, Γιάννη Μαλλιά.

Πάρτε μία μικρή γεύση από τι συμβαίνει στο Tik Tok!

Μαρία Τσοπέη - Καλύτερα Ελεύθερη 3

  

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

POST MENOUME SPITI 3 1

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Τόνι Σφήνος (Tonis Sfinos) – βιογραφία

Τόνι Σφήνος, βιογραφικό Μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, είναι αυτή του Τόνι Σφήνου. Ο γνωστός showman,...

Βιογραφία – Βιβή Βουτσελά

Βιογραφικό, Βιβή Βουτσελά Βιβή Βουτσελά, τα πρώτα ακούσματά της διαμορφώθηκαν από την παιδικά της ηλικία ,καθώς στο οικογενειακό της περιβάλλον υπήρχαν καλλίφωνα μέλη και ιδιαίτερη αγάπη...

Βιογραφία – Ιωάννα Βλάχου

Βιογραφικό, Ιωάννα Βλάχου Η Ιωάννα Βλάχου, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που η καλή μουσική έπαιζε κυρίαρχο ρόλο...
Send this to a friend