Ζώδια Σήμερα 26 Αυγούστου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή. Αδυναμία συνεννόησης, αντιπαραθέσεις.

Τα ζώδια σήμερα 26 Αυγούστου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη θα υπάρξει η ανάγκη για κινητοποίηση, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές ασφυκτικές συνθήκες, κάποιοι θα βάλουν στόχο να βγουν από το κατεστημένο ή από τη ρουτίνα τους και θα το καταφέρουν.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες γνωριμίες και για καινούργιες φιλίες. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, έμφαση θα δοθεί στην ψυχαγωγία, στη διασκέδαση. Στον επαγγελματικό τομέα αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι στόχοι θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο, στις συζητήσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι δύσκολη για συνεννόηση, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως οι επιλογές να είναι παρορμητικές.

Προσοχή στις αγορές, στις συμφωνίες, και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές δεσμεύσεις. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένες, αν οι ενέργειες είναι σπασμωδικές και οι βλέψεις επιφανειακές ενδεχομένως στην πορεία να δημιουργηθούν προβλήματα.

Στα ζευγάρια το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις που θα έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις, θα χρειαστεί προσπάθεια για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η παρέα τους σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν αντιδικίες χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό ή σε σχέση με θέματα που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο. Προσπάθησε να συγκρατήσει τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που θα είναι ενάντια στις επιδιώξεις σου. 

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Προσοχή καθώς η υπερένταση εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε εκφράσεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία όμως έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί τις πιθανές διαφωνίες ή αλλαγή στον τρόπο στάσης των προσώπων που εμπλέκονται. Είναι απαραίτητο να είσαι ψύχραιμος και να δείξεις ωριμότητα σε κάθε ενδεχόμενο.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Καχυποψία και νευρικότητα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να δείξεις εγκράτεια και ψυχραιμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες καθώς σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση και εκδηλώνεσαι απερίσκεπτα.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να δημιουργήσεις νευρικότητα. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν όπως θα περίμενε.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Μπορεί να πεις λόγια που δεν έχεις πραγματικά στο ταίρι σου όμως να ξέρεις ότι θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η αυστηρή και νευρική προσέγγιση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα και σε εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν πιεστικό πρόγραμμα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά λόγω νευρικότητας, προσοχή γιατί οι κόντρες είναι πιθανές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείχνεις απόλυτη αφοσίωση στις εργασιακές υποχρεώσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες υπάρχουν και να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις. Προσοχή σε αντιδικίες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να μην επιτρέψουν στο συναίσθημα να κυριαρχήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς μεταβολισμός και κούραση δεν σου το επιτρέπουν.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθεί με αυτά που απολαμβάνεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο σε ωθεί στην αδιαλλαξία και τη νευρικότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς εκδηλώνεσαι με απόλυτο εγώ εγωισμό στα πρόσωπα προβλέπονται. Προσπάθησε να ξεφύγει από πιθανές ανασφάλειες που σε οδηγούν σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και αμφιβολίες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να αντιδράσεις απότομα και να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα όμως δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω των φόβων σου.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε καθώς δείχνεις επιθετική διάθεση και δεν θέλεις να αντιληφθείς διαφορετικές απόψεις που έρχονται στο τραπέζι. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται λόγω του εκνευρισμού σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να αφήσεις τον έντονο εγωισμό και τον παραλογισμό στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι πραγματικά τι μπορεί να σου προσφέρει.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει, οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν ή θέματα που εκκρεμούν και πρέπει να δώσετε λύσεις. Η δυσκολία στην επικοινωνία θα οδηγήσει σε εντάσεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν παλιότερα καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις παρέες σου, σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κάνει την εμφάνισή της.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος ώστε να αντιληφθείς την διαφορετική άποψη που μπορεί να έχουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται διαφορετικά οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός που σε διακατέχουν δεν του επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα κάπως είναι σημαντικό να ρίξει τους τόνους και να λειτουργήσεις μακριά από υπερένταση και αντιδικίες.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου, είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να φέρουν στο φως διαφορετικές προσεγγίσεις από πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που δεν ευνοήσουν κανέναν.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τη σχέση και να δημιουργήσουν προβλήματα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες νέων προσώπων που έρχονται στη ζωή σου και δείχνουν ενδιαφέρον για σένα. 

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο σε οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απότομες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκύψουν και αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να κλείσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχει υπερένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση, οι συγκρούσεις σε φραστικό επίπεδο θα είναι έντονες.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν τα πρόσωπα που συνεργάζεται πιθανές απόψεις και ιδέες που έχεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Δες πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και μείνε μακριά από τις προστριβές.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να ξεφύγεις από συμπεριφορές που μπορείς να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου καθώς θα σου είναι εύκολο να γίνεις απαξιωτικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα, οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις θα ενοχλήσω.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις διαφωνίες που υπάρχουν σε σχέση με συνεργάτες κάτι που θα προκαλέσει νευρικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι πιθανό οι συνεργάτες σου να μην συμμερίζονται ιδέες και απόψεις που έχεις. Μην καταφεύγεις σε καβγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη. 

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να μην γίνεσαι σκληρός με το ταίρι σου καθώς δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αυτά που θέλει να σου δώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές σου προθέσεις.

Πηγή: E-zwdia

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend