Δημήτρης Φανής: «Έρωτας με φως και χώμα»

Ο Δημήτρης Φανής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι

Ο Δημήτρης Φανής, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε αξιόλογες δουλειές και καταγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, ανεβάζοντας παραστάσεις υψηλού επιπέδου, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έρωτας με φως και χώμα» σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους του Αντώνη Ανδριανού.

Το «Έρωτας με φως και χώμα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και αποτελεί το πρώτο τραγούδι της επερχόμενης νέας δισκογραφικής δουλειάς του Δημήτρη Φανή που φέρει τον τίτλο «Πάμε να δεις».

Πρόκειται για μια πολυμορφική δουλειά ως προς τα είδη των τραγουδιών (λαϊκό, παραδοσιακό, έντεχνο), ως προς τη θεματολογία (κοινωνικό, πολιτικό, ερωτικό) και ως προς τους συντελεστές.

Δημήτρης Φανής
Δημήτρης Φανής: «Έρωτας με φως και χώμα»

Παίζουν σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί από την Κύπρο και την Ελλάδα.

To τραγούδι «Έρωτας με φως και χώμα» είναι ένα αξιόλογο ρυθμικό, ερωτικό τραγούδι με επιρροές από την παραδοσιακή και τη λαϊκή μας μουσική, που ρέει αβίαστα, έχοντας ως πλεονέκτημα την εξαιρετική ερμηνεία του Δημήτρη Φανή και τους εμπνευσμένους στίχους του Αντώνη Ανδριανού.

Το «Έρωτας με φως και χώμα», έχει οπτικοποιηθεί εύστοχα από τον καλό κινηματογραφιστή Αντρέα Χαραλάμπους.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακούστε το τραγούδι:

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Περισσότερα Άρθρα

Βαγγέλης Λελετζής: «Halfplugged Medley 2020»

Ο Βαγγέλης Λελετζής ταλαντούχος κυκλοφορεί ένα Halfplugged Medley Ο Βαγγέλης Λελετζής ο νεαρός και ταλαντούχος ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα...

Αγύριστο Κεφάλι: Δείτε το νέο σουρεαλιστικό video clip από τη Μαλού

Η Μαλού με το «Αγύριστο Κεφάλι» τραγουδάει (και χορεύει) για έναν έρωτα που δεν της έχει βγει σε καλό…

Ανδρέας Παπαδήμας: «Μέρες σκοτεινές» Νέο τραγούδι

Ο Ανδρέας Παπαδήμας, έρχεται με νέα κυκλοφορία Κυκλοφορεί από την B-otherside records το νέο single του Ανδρέα Παπαδήμα, από...

Konttra: «Τρελά Αισθήματα» Νέο τραγούδι

Οι «Konttra» μας συστήνονται με το πρώτο τους τραγούδι Οι Konttra μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Τρελά Αισθήματα»!

Δημήτρης Νέζης: είναι «Εν βρασμώ ψυχής»

Ο Δημήτρης Νέζης μας παρουσιάζει ακόμα ένα καινούργιο καλοκαιρινό hit Το 2020 μπορεί να είναι μία απαιτητική και διαφορετική...

Sin Laurent, Toquel: «Πιστόλι»

Sin Laurent και του Toquel κυκλοφόρησε το hit single και σαρώνει Το music video του hit single των Sin Laurent & TOQUEL μόλις κυκλοφόρησε!

Όλα Τα Τελευταία Νέα

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Δείτε ακόμη

Send this to a friend