Η εντυπωσιακή Αλεξία Μιχαήλ στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη!

Το νέο σχήμα στις καλοκαιρινές «Μούσες» σαρώνει!!

Το πιο ανατρεπτικό σχήμα που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τις Αθηναϊκές πίστες, αποδεικνύει πως η Θεσσαλονίκη κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης…… κρατώντας και τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ανεβάζει όπως πάντα, ψηλά το επίπεδο της διασκέδασης.

Η Αλεξία Μιχαήλ, ανερχόμενο νέο αστέρι με πολλές μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της (Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Γλυκερία), επέστρεψε στην γενέτειρά της να εντυπωσιάσει με την εκθαμβωτική ομορφιά της και την μοναδική λαϊκή φωνή της.

Ο Κώστας Μικέλης, ο αγαπημένος της Θεσσαλονίκης, με τη φωνή και την παρουσία του ενισχύει το σχήμα το οποίο απαρτίζουν οι: Χριστίνα Ζήση, Ειρήνη Παπαθανασίου,  Κωνσταντίνος Οικονόμου, Γιώργος Αδαμόπουλος, Μάγδα Τσανακτσιδου, Ρία Ρωμαίου και Μάχη Δερμεντζή.

Το στοίχημα με την νύχτα φαίνεται να κέρδισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πασίγνωστος δημιουργός Γαβριήλ Γαβριήλογλου με το πιο διασκεδαστικό και χορευτικό πρόγραμμα το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ο Βασίλης Καρράς και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζοντας σε μια νέα εποχή, αυτό το νέο ξεκίνημα.

Οι «Μούσες εν χορώ» σας περιμένουν!

Η εντυπωσιακή Αλεξία Μιχαήλ στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη
Η εντυπωσιακή Αλεξία Μιχαήλ στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη!

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend