Ο Χρήστος Παπαδόπουλος παρουσιάζει τις μουσικές από το “Κόκκινο Ποτάμι”

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς soundtracks

Παρουσιάζει φέτος τις μουσικές μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης «Το κόκκινο ποτάμι».

Μετά το ομότιτλο τραγούδι, με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ακολουθούν υπέροχες μουσικές που έντυσαν συγκλονιστικές ιστορίες και εικόνες σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος παρουσιάζει τις μουσικές από το Κόκκινο Ποτάμι 1

Ήχοι μεσογειακοί παντρεύονται με την ποντιακή λύρα, αφού και ο ίδιος ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχει ποντιακή καταγωγή και στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στη Μικρά Ασία και στον Πόντο.

Θα ακούσουμε νοσταλγικές, ερωτικές μουσικές των ζευγαριών που πρωταγωνιστούν στα βάθη της Ασίας, που μας μεταφέρουν στην ταραγμένη εκείνη εποχή, καθώς και δραματικές μουσικές που αφηγούνται τα πάθη των προγόνων μας σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή του Ελληνισμού.

1. Αντάμωμα (Η στιγμή που ανταμώνουν τα δυο αδέρφια, Μιλτιάδης και Θέμης Παυλίδης)

2. Ακ Νταγμαντέν (Στη μουσική δεσπόζει η Ποντιακή Λύρα, αφού γίνεται αναφορά στην οικογένεια του Χριστιανού Αλή στο Ακ Νταγμαντέν)

3. Ο έρωτας του Αλή και της Αϊσέ (Ο ανεκπλήρωτος έρωτας τού Αλή Ομέρογλου, Τούρκος αξιωματικός της χωροφυλακής από το Ερζερούμ, αλλά κρυπτοχριστιανός ο ίδιος και Έλληνας, όπως και οι γονείς του, ερωτεύεται και σώζει την Ιφιγένεια. Ένας ακόμη ανεκπλήρωτος έρωτας στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη)

4. Ο έρωτας του Μίλτου και της Ιφιγένειας

5. Το τραγούδι του Θέμη και της Βασιλικής

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Βιογραφία – Ιωάννα Βλάχου

Βιογραφικό, Ιωάννα Βλάχου Η Ιωάννα Βλάχου, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είχε την τύχη να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που...

Βιογραφία – Ελευθερία Αρβανιτάκη

Βιογραφικό, Ελευθερία Αρβανιτάκη Η '''Ελευθερία Αρβανιτάκη''' γεvvήθηκε και μεγάλωσε σε μία γειτovιά τoυ Πειραιά - στηv Καλλίπoλη. Η καταγωγή...

Βιογραφία – Δέσποινα Βανδή

Βιογραφικό, Δέσποινα Βανδή Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στην Γερμανία. Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια τα έζησε στην Καβάλα, από όπου και κατάγεται....
Send this to a friend