Ζώδια Σήμερα 26 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Αισιόδοξες διαθέσεις, ανοίγματα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πρωτότυπες ιδέες

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα υπάρξει η ανάγκη για σταθερό έδαφος, τα ρίσκα θα είναι επιφυλακτικά, τα βήματα θα είναι συνετά. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για τακτοποιήσεις για ρυθμίσεις και για επαγγελματικούς προγραμματισμούς, ξεκινήσουν νέα πλάνα, η σκέψη θα είναι οργανωτική.

Προσοχή στο φόρτο εργασίας, κάποιοι θα αγχωθούν, καλό θα είναι να μην υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση στο καθημερινό πρόγραμμα. Κάποιοι ενδεχομένως να εμφανιστούν αυστηροί και επικριτικοί, θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα εκφραστούν ή που θα προσπαθήσουν να περάσουν τις απόψεις ή τις επιθυμίες τους.

Είναι καλό να δοθεί ενδιαφέρον σε ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Για κάποιους θα είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, γενικότερα θα πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στην καλή υγεία.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να τονωθεί η αισιοδοξία. Φεύγει ο προβληματισμός και η εσωτερική πίεση, οι ενέργειες θα είναι πιο χαλαρές και οι απόψεις πιο προοδευτικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συγκατάβαση και θετική προδιάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, κάποιοι θα μπερδευτούν, θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί και αμφιταλαντεύσεις.

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στους πειρασμούς, ίσως να υπάρξουν απιστίες και πισωγυρίσματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αισιόδοξα ανοίγματα τόσο σε επικοινωνιακά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικά. Θα υπάρξει η ευκαιρία για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες καινοτόμες ιδέες, θα δοθεί η δυνατότητα για εφαρμογή και προώθηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα κάνει το κλίμα ευνοϊκό για φιλικές και οικογενειακές επαφές. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις τα καλέσματα και οι συγκεντρώσεις, οι διαθέσεις θα είναι επικοινωνιακές και δοτικές.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες για να ανατρέψεις τη ρουτίνα που δεν σου επιτρέπει να ανανεωθείς και σε κουράζει. Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Μπορείς να λειτουργήσεις με άκρως θετικό τρόπο σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις που σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να αποβάλεις το άγχος. Η κατανόηση που δείχνεις σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν θα δημιουργήσει αρμονική επικοινωνία σε συναδελφικό επίπεδο.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Αξιοποίησε πρωτότυπες ιδέες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητά της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα σου ξυπνήσει γνώριμα οικεία συναισθήματα.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου απογειώνει την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και φτιάχνουν τη διάθεση σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που σε απασχολούν το προηγούμενο διάστημα. Φαίνεται ότι τα εμπόδια ξεπερνιούνται με ευκολία και μπορείς να προχωρήσει σε συναλλαγές και συμφωνίες που θα είναι εξαιρετικά θετικές για εσένα. Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. 

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Εκπλήξεις και ανατροπές ευνοούν τη σχέση σου και δημιουργούν ένα άκρως παθιάρικο και αισθησιακό σκηνικό. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να απογειώσει τα συναισθήματά σου και να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου πορεία.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε λύσεις που οφείλεις να δώσεις. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν χρήζουν λύσης και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις πιθανούς προβληματισμούς που έχεις καιρό και αφορούν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η ευστροφία σου μπορεί να δώσει πολλά.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς τις στιγμές και την παρέα με το ταίρι σου αλλάζοντας την καθημερινότητα και ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπο έρχεται και σε αιφνιδιάζει με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για σένα.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικά κοινωνικές υποχρεώσεις. Μην δυσανασχετείς γιατί μπορεί να περάσεις υπέροχα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν σε δικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές, φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε καλύψουν και σε οικονομικό επίπεδο. Το περιβάλλον που κινείσαι στην καριέρα σου σε βοηθά να νιώσεις σταθερότητα δείχνοντας την εκτίμηση που υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να δώσεις το ταίρι σου να καταλάβει έντονα συναισθήματα και φόβους που πιθανά έχεις δημιουργώντας ένα σταθερό πλαίσιο στη σχέση που θα σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει απογειώνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε ενθουσιάσουν. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να λύσεις θέματα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευφάνταστες απόψεις σου δημιουργούν ένα νέο μοναδικό πλαίσιο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με θετικά βήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Χαρά, κέφι, διάθεση για πρωτοτυπία και περιπέτεια λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ρουτίνα και γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά κεραυνοβόλος έρωτας που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα του παρελθόντος. Ανακαλύπτεις την δύναμή σου και μπορείς να ξεπεράσεις ότι πιθανά επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να κινηθείς διαισθητικά για να εντοπίσεις τους πραγματικούς λόγους των ανασφαλειών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δημιουργούν άγχος. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορούν να ξεπεραστούν αν αφουγκραστείς το ένστικτό σου και εμπιστευτείς την κατεύθυνση που σου δίνει.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Εκπλήξεις μπορεί να απογειώσουν το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα σε ικανοποιήσουν έντονα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να εκκρεμούσαν επηρεάζοντας τη σχέση σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν μέσα από το φιλικό περίγυρό και θα ζητήσουν να συνεργαστούν μαζί σου σε πρωτότυπες ιδέες σου που έχουν εντυπωσιάσει. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες και φρόντισε να κλείσεις όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να σε εμποδίσουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Δρομολογώντας κοινά σχέδια με το ταίρι σου δημιουργείται έντονα η ανάγκη να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί σχεδιάζοντας τα όνειρά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται αιφνιδιαστικά ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα στην αγάπη.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου προβολή καθώς θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Μην διστάσεις να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν στη σχέση σου και να δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα που δίνεις με το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείστε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ανατρέποντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. 

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου λύνοντας πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν εδώ και καιρό με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια στις συνεργασίες σου βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων και δημιουργώντας ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργατικότητας.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει εδώ και καιρό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αμφιβολίες και να δεις το μέλλον σου μαζί του με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσει στην αγάπη εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό ο στον Ταύρο φέρνει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο που σε αναστατώνουν. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθάνε να τα αντιμετωπίσεις με πρακτική σκέψη και λογική διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν λύσεις λόγω των πρωτότυπων απόψεων και ειδών που μπορεί να έχεις. Οι συζητήσεις για εργασιακά θέματα εξελίσσονται θετικά καθώς το ένστικτό σου πρωταγωνιστεί και σε κατευθύνει εξαιρετικά. 

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση σου και είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου σε ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και ανατριχίλα.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Έχεις την διορατικότητα και την έμπνευση να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που πραγματικά σου ταιριάζουν. Προχώρησε χωρίς δισταγμούς και με αισιοδοξία στα επόμενα βήματά σου.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend