Ζώδια Σήμερα 24 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εξάρσεις, εκνευρισμοί, έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ηγετικές τάσεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να υπερισχύσουν ή να καθοδηγήσουν πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις, οι οργανωμένες και συνετές ενέργειες θα βοηθήσουν στο να υπάρξει βελτίωση και άνοδος.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές. Στα ζευγάρια η έλξη θα εκδηλωθεί με τρόπο αισθησιακό και άμεσο, οι διαθέσεις θα είναι θερμές και χαλαρές, ουσιαστικά θα υπάρξει η ανάγκη να φύγει το άγχος και η πίεση.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία. Στον οικονομικό τομέα προσοχή στις σπατάλες και στις υπερβολές, ενδεχομένως κάποιοι να καταναλώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για εντυπωσιασμό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστα συμβάντα. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, φεύγουν οι δυσκολίες, οι ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Στον αισθηματικό τομέα πολύ πιθανό να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο άνετο και αυθόρμητο. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, ζευγάρια προσφάτως χωρισμένα θα μπορέσουν να συζητήσουν πάνω σε νέα βάση, θα αναθεωρήσουν και θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει απρόοπτα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν σύγχυση και εκνευρισμό, ίσως να υπάρξουν αλλαγές και να είναι δύσκολη η προσαρμογή. Οι νευρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, αναγκαίο θα είναι να δώσουν χώρο στα γεγονότα και να αποφύγουν τα βιαστικά συμπεράσματα.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει το πρωί την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου το πρωί αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ανατρεπτικά γεγονότα προκαλούν αναστάτωση, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να έχεις ψύχραιμη διαχείριση στα πράγματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να ανατραπούν θέματα ακίνητης περιουσίας και συμφωνίες που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις με ξεκάθαρη σκέψη να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις. Διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και οι αλλαγές θα σε κλονίσουν για τα καλά. 

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό βράδυ με το ταίρι σου, αρκεί να αποφύγεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουστείς προκαλώντας εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέες γνωριμίες καθώς εκνευρισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή σου.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό το πρωί δημιουργεί ένταση με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να προκαλέσουν προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες και συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα σε επηρεάσουν έντονα και θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή στην ένταση και τον εκνευρισμό που μπορούν με ευκολία να δυναμιτίσουν τις οποίες συζητήσεις και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Παλιότερα απωθημένα μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σου και να γίνεις απότομος με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και να βρεις τη θετική πλευρά του εαυτού σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η ξαφνικές γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί σε αναστατώνει έντονα καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα φόβων και ανασφαλειών. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά έξοδα ανατρέπουν τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνονται λόγω διαφόρων σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψης. Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Η αναστάτωση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου από ξαφνικά γεγονότα θα προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε μία νέα γνωριμία λόγω του εκνευρισμού σήμερα για αυτό απομονώνεσαι.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω έντασης που προκαλείται από αναμνήσεις και απωθημένα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με αντικείμενα που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σου για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς συναισθηματισμός και νευρικότητα εναρμονίζονται δυσάρεστα και σου προκαλούν προβλήματα. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις γιατί με ευκολία θα δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Οι πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να είσαι αρμονικός με το ταίρι σου, προσοχή σε καυγάδες λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που σε διακατέχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αιφνιδιάσουν και θα φέρουν στο προσκήνιο συναισθήματα, αναμνήσεις και τραύματα.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονη αναστάτωση με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο και στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με πρόσωπα σημαντικά για σένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές υπάρχουν σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν έντονα. Ο εκνευρισμός αυξάνεται κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους σου. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις καθώς τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον εαυτό σου. 

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Ένταση επικρατεί με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε μετωπικά για αιφνιδιαστικά γεγονότα που επηρεάζουν την σχέση σας. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχονται κεραυνοβόλα για να ανατρέψουν την προσωπική εξέλιξη για την εικόνα σου.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές ανατροπές ή αναστάτωση που μπορεί να σε βγάλουν από το πλάνο σου. Η ευελιξία σου θα βοηθήσει να βρεις τον βηματισμό που απαιτείται για να δώσεις λύσεις.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε πιθανές ανατροπές να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου λόγω της έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. 

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ανασφάλεια, τους φόβους φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που σε επηρεάζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακατέχει, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και ζήλια που σε ταλαιπωρεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου προκαλώντας έντονο φόβο με τα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί δημιουργεί αναστάτωση και ανασφάλεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε εντάσεις που προκαλούνται από την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς να φταίνε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν σε συνεργασίες σου που θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Προσοχή καθώς η ένταση είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα.

 

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Μην εκτονώνεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και διαμάχες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αγάπη.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά που καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι πολλά και θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Απέφυγε το στρες και επικεντρώσου με τα νέα δεδομένα στο νου σου για να προχωρήσεις στην διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα αφού η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend