Ζώδια Σήμερα 23 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Σελήνη στον Λέοντα: Ανάγκη για υπερίσχυση, αυτοπροβολή και εντυπωσιασμό!

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Για όσο η Σελήνη θα παραμένει στον Καρκίνο θα υπάρξουν ανοίγματα για οικογενειακές επαφές, δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις με συγγενικά πρόσωπα. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα του σπιτιού, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στο πώς μπορούν να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία.

Προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις πεισματικές αντιδράσεις, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους, καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές και τα ξεσπάσματα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία από τον Αιγόκερω είναι μία δύσκολη όψη, προσοχή στον τρόπο σκέψης, ενδεχομένως να ενισχυθούν οι προβληματισμοί, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες.

Σε επαγγελματικά ζητήματα  ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η ψυχραιμία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στην τόνωση και στην αυτοπεποίθηση, φεύγει η άρνηση και η απογοήτευση.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Καρκίνο στον Λέοντα θα βοηθήσει στο να αλλάξουν οι διαθέσεις, φεύγει το άγχος και ο έντονος προβληματισμός, θα υπάρξει ανάγκη για χαλαρότητα και για διασκέδαση. Κάποιοι θα νιώσουν έντονα την ανάγκη να προβάλλουν την προσωπικότητά τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ουσιαστικά στόχος τους θα είναι να κερδίσουν τα βλέμματα.

Προσοχή στις αγορές καλλωπισμού, θα πρέπει τα έξοδα να είναι συνετά, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στον επαγγελματικό τομέα προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να υπερισχύσουν, θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία στις επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει ανάγκη για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Στον αισθηματικό τομέα θα δοθεί η δυνατότητα για νέα αρχή, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και δυναμικές. Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο θα διαφοροποιήσει τις αντιδράσεις, κάποιοι θα μπερδευτούν, ενδεχομένως να είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, αναγκαίος θα είναι ο αντικειμενικός και ρεαλιστικός τρόπος σκέψης.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Από το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσοχή βέβαια σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα σε εμποδίζουν να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τη λογική και το ένστικτό σου για να μην υπάρξουν καυγάδες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου ιδιαίτερα το απόγευμα και να οδηγήσουν σε αποστάσεις και σκληρότητα, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικό προβλέπεται το βράδυ για εσένα καθώς μπορείς να φλερτάρεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που κερδίζει την προσοχή.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθείτε μαζί για κοινά ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ότι αφορά την καριέρα σου. Ο δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα. 

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, οικειότητα και ασφάλεια.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείξε προσοχή κυρίως το απόγευμα σε οικονομικά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην διαχείριση τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν κόντρες και αναστάτωση.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Ο πόθος για το ταίρι σου είναι έντονος, προσπάθησε μόνο να μην επιβάλλεις τα θέλω σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και δεν θα διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ενισχύοντας την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη. Προσοχή στις συνεργασίες σου κυρίως το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι για την προσωπική σου ζωή, προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί το ταίρι σου μπορεί να μην δείξει ανάλογη διάθεση και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς κατακτάς τους πάντες με την γοητεία και τον δυναμισμό σου.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις της καθημερινότητας. Από το απόγευμα και μετά με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να αφήσεις πίσω σου κάθε άγχος και υποχρέωση που σε πιέζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες, καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και τίποτα δεν μπορεί να σε αγχώσει μπαίνοντας εμπόδιο στις επαγγελματικές σου προβλέψεις.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές εξόδους με την παρέα σας και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη για δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δράσεις. Το απόγευμα τη Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται από το απόγευμα και μετά και αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες προσοχή σε κόντρες με ανώτερους σου ή αντιδράσεις τρίτων που μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις σου καθώς το πιθανότερο είναι να βρεις εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα απογειώσει το κέφι και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που μπορεί να έχει μακροχρόνια προοπτική στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα. 

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στο ζώδιό σου το πρωί απογειώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα. Εντυπωσιάζεις το περιβάλλον που κινείσαι δείχνοντας την φωτεινή σου πλευρά. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ασχολείσαι με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Από το απόγευμα και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί μπορεί να βρεθούν εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη ρουτίνα να επηρεάσει καθοριστικά τη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις το απόγευμα καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις και μπορεί να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο εκνευρισμός και η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend