Ζώδια Σήμερα 19 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Σελήνη στους Διδύμους: Κοινωνικές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, επαγγελματικά ανοίγματα

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους έμφαση θα δοθεί στο θέμα της κοινωνικοποίησης και της συναναστροφής. Ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι σκέψεις θα είναι αισιόδοξες, ανάγκη θα υπάρξει για επικοινωνία. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν διχασμοί και εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις.

Θα σημειωθεί αποφυγή για δέσμευση κυρίως σε θέματα αισθηματικής φύσης, κάποιοι θα προτιμήσουν τις περιστασιακές σχέσεις ή επαφές, θα είναι δύσκολο να εστιάσουν στο μέλλον και να αναζητήσουν δέσμευση ή μακροχρόνιους δεσμούς. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι πιο εύκολες και πιο απελευθερωμένες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συνετές.

Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές απελευθερωμένες και αισιόδοξες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετικές αλλαγές, έρχονται καινούργια εποικοδομητικά ανοίγματα.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αξιόλογες προτάσεις. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες δημιουργικές και καινοτόμες, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και πρακτική προώθηση. Η σύνοδος της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα σε ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά.

Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει δυνατότητα οι τυπικές επαφές να πάρουν μία πιο προσωπική έκταση, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα για αρχή σχέσης. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις αποφάσεις τους, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι βιαστικές ενέργειες, κινήσεις δέσμευσης θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Να συζητήσεις μαζί τους, να αναπολήσετε παλιές στιγμές που σας ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι. Δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα το έχεις καιρό να δεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς σήμερα είναι η ιδανική για να εισπράξεις χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συμφωνίες καθώς σήμερα δεν είναι ιδανική. Οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στη συνέχεια

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Ζητήματα από παλιά μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, έχεις τώρα την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις και να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να συναντηθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε πολλά να πείτε. Το πιθανότερο είναι το πάθος να αναβιώσει.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύει την ανάγκη για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι κοντά σου και σου δημιουργούν ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε ζητήματα του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν άκρως θετική τροπή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Απέφυγε συζητήσεις για νέα οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο καθώς το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Το πάθος κυριαρχεί καθώς βρίσκεις τον τρόπο με το ταίρι σου να ξεπεράσετε ότι μπορεί να σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρωθείτε στον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί έντονα την αίσθηση της οικειότητας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη απογειώνει τη γοητεία και την εξωστρέφεια. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά και ξένοιαστα απολαμβάνοντας την ημέρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεωρήσεων των συνεργασιών σου όμως έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεις απότομος και εριστικός με τους συνεργάτες σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες ή σε υποκειμενική διάθεση από την πλευρά σου.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εγωιστικά στις ανάγκες σου και δώσε το χρόνο και το χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει όλα αυτά που σκέφτεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν πού να παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου πορεία.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη εντείνοντας την ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να σε ενοχλήσουν, όμως φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Το πιθανότερο είναι να εμπλακεί ο συναισθηματισμός και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις ονειρική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου καθώς η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε μαζί άκρως ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια έντονες αναμνήσεις και πληγές.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη εντείνει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα από τα παλιά όπου θα θυμηθείς ωραίες στιγμές μαζί τους και θα περάσεις υπέροχα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να αποδώσει πιθανή ομαδική δουλειά που συμμετέχεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Οι αναθεωρήσεις σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη σχέση. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό είναι πιθανό να υπάρξει επιστροφή που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα καθώς πιθανότατα να ταυτίζονται έντονα οι ιδεολογίες σας.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύοντας την ανάγκη να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Θα απολαύσεις την καλή παρέα και τις ευχάριστες στιγμές ξεφεύγοντας από την ένταση της καθημερινότητας. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να κλείσεις πιθανές παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς καθώς προβλέπεται να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Οι συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ζητήματα απογειώνουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που να σε γεμίσουν χαρά και να ανοίγουν μπροστά σου νέους ορίζοντες. Τα πρόσωπα αυτά επανέρχονται με τις προτάσεις τους και φαίνεται να έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν ανάγκες και απαιτήσεις που έχεις.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και κατακλύζει τη σχέση σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει εσένα και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι την χαρά, τη θετική διάθεση και την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς. 

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Απόλαυσε τον πόθο κι άφησε τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχει και που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πού έχει παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ομορφαίνοντας στη διάθεσή σου. Είναι ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές σκέψεις για την πορεία τους που σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις. Δείξε καλή διάθεση και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες και να υπάρξει απόλυτη κατανόηση από τους συνεργάτες σου.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Απόλαυσε κάθε στιγμή χαρά, διασκέδασης, επικοινωνίας και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα απαλύνουν δύσκολες στιγμές. Το πάθος και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην καρδιά σου, το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστείς με την επανεμφάνισή του. 

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αφήσεις στην άκρη το άγχος και την ένταση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου καθώς η φροντίδα και η περιποίηση θα σε απογειώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν νευρικότητα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με συναδέλφους σου.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μπορεί να δημιουργούν εκνευρισμό εξομαλύνοντας την διάθεση και την ψυχολογία σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα σε αναστατώσει χωρίς να αποκλείεται και ο έντονος εκνευρισμός.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος της με την ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. 

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά για να τονίσει ότι δεν έχεις κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύοντας την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κλείσεις πληγές του παρελθόντος που όταν συζητηθούν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και πιθανά εκκρεμούν από το παρελθόν προβληματίζοντας σε. Η θετική προσέγγιση που έχει στα πράγματα και η κατανόηση θα έχουν ανταπόκριση και οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Ο ρομαντισμός απογειώνει τις σχέσεις σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο πού έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου δημιουργώντας έντονη αναστάτωση και κυκλοθυμία.

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend