Γ. Ζουγανέλης – Ελ. Δήμου – Δ. Τσακνής – Λ. Παπαδόπουλος live στο Μύλο

Ζουγανέλης, Παπαδόπουλος, Δήμου, Τσακνής – συνυπάρχουν μέσα από τη διαφορετικότητά τους

Η καλύτερη μουσική παράσταση με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Δήμου, Λάκη Παπαδόπουλο, Διονύση Τσακνή έρχεται στην αίθρια μουσική σκηνή του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ξεκινώντας μια σειρά παραστάσεων για το καλοκαίρι.

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη μουσική πορεία τους, οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντιούνται στην ίδια μουσική σκηνή για να μας θυμίσουν όλες τις όμορφες στιγμές τους και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Γέλιο, αναμνήσεις, ατάκες που μεσουρανούσαν κάποτε, στον πολυχώρο που έχει συνδυαστεί με μοναδικά live της μουσικής σκηνής, τέσσερις φίλοι από παλιά ξανασυναντιούνται και φέρνουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ο Λάκης με τα «Μπλε Παπούτσια» αγκαλιάζει τη «Γυριστρούλα» Ελένη και εκείνη «Προσωπικά» «Ετοιμάζει ταξίδι» μοναχά για τέσσερις, ο Διονύσης δεν «Γυρίζει τις πλάτες του στο μέλλον» και ο αστείρευτος Γιάννης με «Ακατάλληλα και Ερωτικά» τα αποσυντονίζει όλα και όλα!

Ο πολυτάλαντος και γεμάτος χιούμορ Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την σαγηνευτική Ελένη Δήμου και μαζί με τον ανατρεπτικό Λάκη Παπαδόπουλο και τον αγαπημένο Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τις μουσική τους και τις διαχρονικές τους επιτυχίες…
Οταν οι μουσικές φιλίες & συγγένειες ενώνονται, η μουσική αποκτά ουσία και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

« Ζουγανέλης, Παπαδόπουλος, Δήμου, Τσακνής – συνυπάρχουν μέσα από τη διαφορετικότητά τους »
Όταν οι μουσικές φιλίες και συγγένειες ενώνονται σε ένα δημιουργικό και -κάπως- εναλλακτικό πρόγραμμα, η μουσική αποκτά ουσία. Οι γνωστές μελωδίες που αγαπήσαμε κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν και σε ένα γλυκό κλίμα οικειότητας να έρθουν κοντά, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν!

Στην μοναδική παράσταση συμμετέχει η Ιωάννα Καβρουλάκη, με τη μοναδική της χροιά και ταπεραμέντο τα οποία δένουν αρμονικά με τους τέσσερις μοναδικούς κι αγαπημένους πρεσβευτές της μουσικής παράστασης!

Την όμορφη αυτή παρέα πλαισιώνουν καταξιωμένοι μουσικοί:

Βαγγέλης Κοτζάμπασης: Τύμπανα, Άκης Αμπράζης: Μπάσο, Δημήτρης Καρασούλος: Κιθάρες, Δήμήτρης Μπέλος: Ενορχηστρώσεις – πλήκτρα, Γιάννης Πουρνάρας: Μπουζούκι και η Μαρίνα Τσοκάνη: Πλήκτρα

Πληροφορίες:

Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μύλος¨
Αίθρια Μουσική σκηνή: «Βαβυλωνία – Open Air»
Ανδρέου Γεωργίου 56, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
τηλ. 6971 958 853

Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσακνής Live
Σάββατο 04 Ιουλίου 2020

Εισιτήρια:
Γενική Είσοδος – 10,00 €

Η αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει αυτόματα θέση καθήμενου. Για την ολοκλήρωση της κράτησής, την ακριβή τήρηση αποστάσεων και την ασφάλεια όλων μας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατό μαζί μας

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Στο τηλέφωνο 6971 958 853 και με μήνυμα στην σελίδα (fb page) Mylos Thessaloniki

Γ. Ζουγανέλης – Ελ. Δήμου – Δ. Τσακνής – Λ. Παπαδόπουλος live στο Μύλο 1

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend