Ζώδια Σήμερα 18 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Προβλήματα στην επικοινωνία, έλλειψη συνεννόησης και αποδοχής

Τα ζώδια σήμερα 18 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Καρκίνο, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ασάφειες και τα μπερδεμένα λόγια, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν παρελθοντικά ζητήματα, καταστάσεις που στο παρελθόν έμειναν άλυτες τώρα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, ωστόσο θα υπάρξει δυσκολία στο να τακτοποιηθούν τα αρνητικά ζητήματα και να δοθούν οριστικές λύσεις.

Σε θέματα οικογενειακά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, αναγκαίο θα είναι στις συζητήσεις να υπάρξει συναισθηματική κατανόηση, καλό θα είναι το πείσμα να είναι οριοθετημένο. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν ρήξεις θα είναι δύσκολο στην πορεία να διορθωθούν οι αρνητικές συνθήκες. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις δέσμευσης και γενικότερα για συζητήσεις ή για σοβαρές υποσχέσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρξουν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Ενδεχομένως να εμφανιστεί δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, ωστόσο το σκεπτικό θα είναι αισιόδοξο και η διάθεση θετική.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να στρέψει τη σκέψη σε παρελθοντικά ζητήματα, ίσως να βγουν στο προσκήνιο καταστάσεις προσωπικές ή οικονομικές που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Αν η σκέψη είναι αντικειμενική και συγκροτημένη θα δοθούν λύσεις, θα κλείσουν οι αρνητικές καταστάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει θετικές αποκαλύψεις και ευχάριστα ανοίγματα.

Τονώνεται η αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, στις επιδιώξεις θα υπάρξει μέθοδος και σύνεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές σε επίπεδο επαγγελματικό. Θα υπάρξει δυνατότητα να ξαναβγούν στο προσκήνιο παλιές προτάσεις, οι αναθεωρήσεις και οι επαναπροσδιορισμοί θα βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων.

Κριός Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Κριέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο δημιουργώντας έντονα προβλήματα επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο για να δώσεις λύσεις και στις συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Πρωταγωνιστείς σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις την αναγνώριση που σου αναλογεί. Αυτό μπορεί να θυμάμαι οι θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται μία αύξηση ή κάποιο μπόνους που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. 

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις την έντονη ανάγκη που έχεις για να είσαι κοντά στο ταίρι σου καθώς το πάθος και η αισιοδοξία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επανέρχεται για να σου τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος της ζωής σου.

Ταύρος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ταύρε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται δημιουργώντας δονήσεις και ένταση που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αισιοδοξία και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και κυρίως στις συνεργασίες σου. Μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό μην διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό τις επόμενες κινήσεις σου. 

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει εκφράζεται άμεσα και στη σχέση σου και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

Δίδυμοι Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Δίδυμε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και πιθανά σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις ψυχολογικές ανάσες από αυτά που σε βαραίνουν και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και παθιάρικο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να βιώσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να τονώσει με τις πρωτοβουλίες του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό.

Καρκίνος Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Καρκίνε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την έντονη διαίσθηση να αντιληφθείς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να δρομολογήσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε μαζί με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή.

Λέων Σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου

Λέοντα, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεφύγεις από την σειρά καθημερινότητα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς οι υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε να πάρεις αποστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κλείσεις οριστικά υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Είναι γεγονός ότι οι κινήσεις σου θα εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά

Δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου μπορείς να πάρεις ανάσες από τις πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου.

Παρθένος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Παρθένε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να εντοπίσεις τι πρέπει να διορθώσεις ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Άλλωστε το θετικό είναι ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν χάνεις την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά

Δεν χάνεις το κέφι σου και αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και χαράς με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει ψυχολογικά και πνευματικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Ζυγός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Ζυγέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και σου προκαλεί έντονες σκέψεις για την δημόσια εικόνα και για θέματα κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να εκδηλώσεις με σκληρότητα τις απόψεις σου και αυτό να απογοητεύσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που θα σου προκαλέσουν ένταση. Φρόντισε να μην εκτονωθείς στους ανωτέρους σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην πορεία της καριέρας σου.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά

Το πάθος και ο ρομαντισμός δεν αφήνουν περιθώρια παρά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι βιώνεις την απόλυτη ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη ζωή σου.

Σκορπιός σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Σκορπιέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος. 

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

Τοξότης σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Τοξότη, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τις ανασφάλειες και τους προσωπικούς του φόβους. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ, όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα στη δουλειά που θα δείξουν τις δυνατότητες που έχεις και την εργατικότητα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα καθώς απολαμβάνεις εμπιστοσύνη και σεβασμό και αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις στο εισόδημά σου.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις μία καθημερινότητα που θα ικανοποιεί εσένα και το ταίρι σου και θα δημιουργεί έντονα την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αιγόκερως σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Αιγόκερε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ασυνεννοησία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εμπόδια με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αν δεν είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σε δυσκολέψουν.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά

Η εσωστρέφεια φέρνει παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι θέση δίπλα σου, είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Υδροχόος σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σου

Υδροχόε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο αυξάνοντας τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και κατ επέκταση το άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στις επαγγελματικές σου επιλογές. Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεφεύγοντας από παγίδες και εμπόδια που μπορεί να βρεις το δρόμο σου. 

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, αξιοποίησε την. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρχει εσωστρέφεια που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Ιχθείς σήμερα: Η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη σας

Ιχθύ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διασκέδαση, την δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν σημαντικά το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο επαγγελματικό πεδίο και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις καθώς είναι ευνοϊκές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά

Αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε προβληματίζει έντονα με τις διαθέσεις που έχει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend