Ζώδια Σήμερα 17 Ιουνίου 2020, ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή: Ομαλή επικοινωνία, ανοίγματα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουνίου 2020 με τις ημερήσιες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα υλικά αποκτήματα, στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση. Κάποιοι θα κάνουν το βήμα να προβούν σε αγορές, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί προσοχή για να μην υπάρξουν υπερβολές και άσκοπες σπατάλες. Θα υπάρξει ανάγκη για ψυχική ηρεμία, τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα, ενδεχομένως οι προσεγγίσεις να είναι κάπως επιφυλακτικές.

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα βγουν στο προσκήνιο, ενδεχομένως να υπάρξουν ανοίγματα για συμφωνίες και για οριστικές διεκπεραιώσεις. Τα βήματα θα πρέπει να είναι μελετημένα και συνετά, στις διεκδικήσεις οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν αποφάσεις για συγκατοίκηση ή για επισημοποίηση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη σύνοδο της Σελήνης με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανατρεπτικά γεγονότα, αλλάζουν οι διαθέσεις θα υπάρξουν αναθεωρήσεις. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, κάποιοι χαρακτήρες ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να προσαρμοστούν ή να ανεχτούν συνθήκες καταπιεστικές.

Προσοχή στις σχέσεις και στις επαφές, στις συζητήσεις καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις και αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει έλεγχος στις αντιδράσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην συναισθηματική εξισορρόπηση και στην ομαλή επικοινωνία.

Φεύγει ο θυμός και η αντίδραση, στις συζητήσεις θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για λύσιμο παρεξηγήσεων. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επανασυνδέσεις, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να συνεννοηθούν, λύσεις θα βρεθούν σε προβλήματα παροντικά ή παρελθοντικά .

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση που αποζητάς και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους οποίους φόβους σου.
Αισθηματικά
Η όμορφη διάθεση που δείχνεις θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις αμφιβολίες και φοβίες που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη ρομαντική διάθεση που εκπέμπει.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έχεις την δυνατότητα να κάνεις πιθανές αλλαγές στην οικονομική διαχείριση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι. Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις ρίσκα στα οποία θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός μέσα στην ημέρα. Είναι προτιμότερο να συζητήσεις με ψυχραιμία με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε γιατί έτσι θα βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς μαζί τους.
Αισθηματικά
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη στη σχέση σου. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί αυτά που σκέφτεσαι και να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την γρήγορη αντίληψη και το επικοινωνιακό ταπεραμέντο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η γρήγορη σκέψη και ο δυναμισμός θα βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που θα έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σε καταπιέζουν από παλιότερες καταστάσεις. Η λογική και η ωριμότητα που δείχνεις εντυπωσιάζουν τους γύρω σου και σε βοηθούν να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ποτέ.
Αισθηματικά
Απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, φρόντισε να εκφράσεις τις ανησυχίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα τις καταλάβει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που θα επιδιώξει να επιστρέψει για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και σε οικονομικό επίπεδο. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και να ακολουθήσεις με σταθερή συμπεριφορά ένα δρόμο που θα σε βοηθήσει να οριστικοποίησης τις οποίες καταστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με ευκολία όλα αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Εντυπωσιάζεις με τις απόψεις σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε πιθανά σχέδια που έχεις.
Αισθηματικά
Εκφράζεις την ανάγκη για ανεξαρτησία χωρίς να δημιουργείς ανασφάλειες στο ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην πορεία της σχέσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον κεντρικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τις πρωτοποριακές σκέψεις σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σχέδια και οι φιλοδοξίες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τις ιδέες σου. Αυτό είναι αρκετό για να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν μαζί σου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό και να σε οδηγήσουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να δεις ρεαλιστικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου έντονα. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να εκφράσεις με ωριμότητα και σταθερότητα αυτά που σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τη σχέση σου. Μην δείξεις φόβο γιατί θα αντιληφθείς γρήγορα ότι το ταίρι σου θα σε κατανοήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει έντονα ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Κλείσε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις τον δυναμισμό και την ωριμότητα να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα που διαθέτεις. Παράλληλα η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επιλογές σου.

Παρθένος


Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το κέφι είναι στα ύψη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δεχθείς προσκλήσεις όπου θα διασκεδάσεις και θα συμμετέχεις σε υπέροχες συζητήσεις.
Αισθηματικά
Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις όνειρα και σχέδια με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η ανάγκη να περάσεις όμορφα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σου, όμως έχεις την ευκαιρία να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά για σένα. Αξιοποίησε πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται αφού ανοίγουν νέους δρόμους για την καριέρα σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να ισορροπήσεις πιθανούς φόβους και ανασφάλειες που νιώθεις και σε αναστατώνουν. Μπορείς να εκφράσεις με ρεαλισμό στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ότι σε ανησυχεί καθώς είναι βέβαιο ότι θα δείξουν κατανόηση.
Αισθηματικά
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μπορείς να απολαύσεις το χρόνο και τις συζητήσεις μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι σημαντικό και σταθερό στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Διαίσθηση και μεθοδικότητα εναρμονίζονται και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και να αφήσεις πίσω σου το άγχος. Αξιοποίησε την ημέρα για συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα για σένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα πρωταγωνιστούν και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι και την αυτοπεποίθησή σου.
Αισθηματικά
Η ανάγκη για ισορροπία και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των κοινών πνευματικών αναζητήσεων που έχετε.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι τι ικανοποιεί τους άλλους και μπορείς να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να ανοίξουν τα φτερά σου και σε συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αναστάτωναν και να σου δημιουργούσαν ανασφάλειες. Η μεθοδικότητα και η διαίσθησή σου σε βοηθούν να κινηθείς με αποτελεσματικότητα και σύνεση.
Αισθηματικά
Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει με τον τρόπο που σε προσεγγίζει.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί αρχικά να σου δημιουργούν ένταση. Είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις την διαίσθηση σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να κλείσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η γενναιοδωρία και η αυτοπεποίθησή σου μαγνητίζουν και δημιουργούν ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο κλίμα στην παρέα που θα βρεθείς.
Αισθηματικά
Εκφράζοντας τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει στο ταίρι σου και θα καταφέρεις να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του απογειώνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η κοινή αντίληψη των πραγμάτων θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου σε βοηθά να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προς τη σωστή κατεύθυνση. Το έλλειμμα εγωισμού είναι ευδιάκριτο και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι στα επαγγελματικά σου, κάτι που είναι αρκετό για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ζητήματα της καθημερινότητας ή θέματα που σε προβληματίζουν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν και αυτό θα σε ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμό.
Αισθηματικά
Τρυφερότητα και λογική σε βοηθούν να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η σωστή διαχείριση από την πλευρά σου θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά είναι αυτό που σε αναστατώνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία. Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην όποια εξέλιξη υπάρξει.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη και ενσυναίσθηση για τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς. Η διάθεση να καταλάβεις τους γύρω σου θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στο εργασιακό περιβάλλον και σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να βρεις λύσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο της με τον Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με το κοντινό σου περιβάλλον. Δημιουργείται ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου πρωταγωνιστεί η επικοινωνία και η διασκέδαση. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το χρόνο με τα δικά σου πρόσωπα
Αισθηματικά
Η θετική διάθεση και η ανάγκη για να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου θα εκτοξεύσει τη σχέση στα ύψη και θα δημιουργήσει υπέροχες στιγμές για δύο που θα τις απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς σε συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ξεκάθαρο ότι η γενναιοδωρία σου θα ανακουφίσει σημαντικά τα πρόσωπα που εμπλέκονται και θα σε βοηθήσει να πάρεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για εσένα.

Ζωδια 2

Πηγή: e-zwdia.gr

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend