Μουσικος Διαγωνισμος – Βορειου Ελλαδας – 2018.Δείξε μας το ταλέντο σου και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ! Μην αναλώνεσαι με περιττές κινήσεις και χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε talent shows, τηλεοπτικά παιχνίδια και άσκοπες auditions.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας ΔΩΡΕΑΝ και η πρώτη σου δισκογραφική δουλειά θα είναι γεγονός. 

Προσοχή : Λήξη συμμετοχών 19/08/2018 – ‘Εναρξη ψηφοφορίας κοινού 26/08/2018 – Λήξη ψηφοφορίας κοινού 25/10/2018 – Ανακοίνωση 3 νικητών 26/10/2018

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : Η κριτική επιτροπή, που θα επιλέξει τα 30 καλύτερα τραγούδια αποτελείται από τον CEO και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Voca Records Παύλο Χριστοδούλου, ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης από την Θεσσαλονίκη Γιώργος Γιαλετζής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Radio Πανοραμα 9.84 Άλεξ Αμπαρτσίδης (Dj Abart) και ο μαέστρος και συνθέτης Άγγελος Σαρόγλου, ο οποίος και εκπροσωπεί την Music Factory Entertainment.

ΕΠΑΘΛΟ ΝΙΚΗΤΩΝ :

 Η δισκογραφική εταιρεία Voca Records, υποστηρίζοντας πάντα νέους καλλιτέχνες, προσφέρει σε τρείς (3) τραγουδιστές ή τραγουδίστριες που θα ξεχωρίσουν από την ψηφοφορία του κοινού, τηνΔΩΡΕΑΝ ψηφιακή κυκλοφορία (digital single) και προβολή/προώθηση του τραγουδιού τους για 3 μήνες στην Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια.  Ο πρώτος τραγουδιστής, θα κερδίσει επιπλέον εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, την ενορχήστρωση του κομματιού του, την μίξη και το master του τελικού ηχογραφήματος στο studio της Music Factory στη Θεσσαλονίκη. ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα έπαθλα δεν ανταλλάσονται με χρήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 Τα τραγούδια, πρέπει να είναι καινούργια και ακυκλοφόρητανα έχουν την άδεια και την έγκριση των δημιουργών (συνθέτη και στιχουργού) για την συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και για την κυκλοφορία τους τόσο σε ψηφιακή, όσο και σε φυσικό προϊόν (CD) και τέλος να μην έχουν αναρτηθεί στο Youtube/Facebook ή σε οποιοδήποτε παρεμφερές κανάλι ψηφιακό, οποιουδήποτε μέσου ηλεκτρονικού ή μη, καθ’όλη την διάρκεια του διαγωνισμού και της ψηφοφορίας.

ΔΙAΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ :

Μετά την επιλογή των 30 καλύτερων συμμετοχών, τα τραγούδια θα είναι στη διάθεση του κοινού, πρός ψηφοφορία. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 10 καλύτερα τραγούδια και θα τα “επιδοτήσει” με 100-150-200-250 ψήφους ανάλογα με την κρίση της. Η ψηφοφορία του κοινού, θα διαρκέσει 45 μέρες από την ημερα της ανακοινωσης των 30 καλύτερων συμμετοχών.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ : 

Η ψηφοφορία του κοινού, θα μπορεί να γίνει, αμέσως μετά την ανακοίνωση των 30 επιλεχθέντων από την κριτική επιτροπή τραγουδιών στις 26/08/2018 και θα γίνεται με την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην εφαρμογή MusicVote από το κινητό σας (iOS ή/και Android λειτουργικό). Με την εγγραφή σας, θα έχετε στη διάθεσή σας μια  (1) ψήφο ΔΩΡΕΑΝ. Την εφαρμογή υποστηρίζει η εταιρεία BSMApps και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 2103258350 (κος Κώστας Μπαλαμπός)  και το email support@bsmapps.com

Η ημερομηνία της έναρξης της ψηφοφορίας 26/08/2018 και θα διαρκέσει 45 μέρες, μέχρι 25/10/2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η VOCA RECORDS :

Είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία διανομής ηχογραφημάτων, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες. Μεγάλοι δημιουργοί της Ελληνικής μουσικής σκηνής, έχουν εμπιστευτεί τραγούδια τους, να κυκλοφορήσουν από την δισκογραφική εταιρεία Voca Records, αναγνωρίζοντας την υποστήριξη που παρέχει στους νέους καλλιτέχνες και τον σεβασμό στα όνειρά τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η MUSIC FACTORY : Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, στη Βόρειο Ελλάδα και έχει παίξει σημαντικό ρόλο, στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας. Είναι διοργανωτής εκδηλώσεων και διαθέτει ένα σύγχρονο studio μουσικής παραγωγής, στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ – ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΕΣ 50%  : 

Εκτός των 3 ταλαντούχων που θα ξεχωρίσουν, ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κυκλοφορήσουν την δουλειά τους ψηφιακά, με 50% έκπτωση !!! Δηλαδή με 360€ ! (περισσότερα στους όρους του διαγωνισμού).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Ο κάθε καλλιτέχνης, μπορεί να συμμετάσχειμε 1 ή 2 ή και με 3 τραγούδια, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ οικονομική υποχρέωση. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ !

Η αποστολή τραγουδιού σε μορφή .mp3 ( (mp3/128 kbps)) θα πρέπει να γίνει με email (Στείλτε το τραγούδι εδώ, σε μορφή .mp3)  – vocarecords@gmail.com – αναγραφοντας τον τιτλο του τραγουδιού και το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Συμμετοχές γίνονται αποδεκτές, μέχρι και τις 19/8/2018 τα μεσάνυχτα.

Μουσικος Διαγωνισμος – Βορειου Ελλαδας – 2018
Για περισσότερες πληροφορίες: Voca Records