Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο Mega, Παρασκευή 8 Μαΐου

Άλλη μια μοναδική βραδιά “Μένουμε σπίτι”

Έναν σπουδαίο ερμηνευτή ετοιμάζεται να φέρει στις οθόνες μας την Παρασκευή 8 Μαΐου το Mega.

Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών “συναυλιών” “Μένουμε σπίτι”, το κανάλι μας παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη που έχει σφραγίσει με τη μουσική του το ελληνικό πεντάγραμμο.

Έτσι εκείνη την Παρασκευή το βράδυ θα ακουστούν ουράνιες μουσικές και τραγούδια, με τη φωνή ενός από πιο σημαντικούς ερμηνευτές των τελευταίων 50 χρόνων.

Ο Γιώργος Νταλάρας μπαίνει στο σπίτι μας, κουβαλώντας στην ψυχή και στη μοναδική φωνή του, τραγούδια παρακαταθήκη δυο τεράστιων δημιουργών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τηρώντας με ευλαβική ασφάλεια όλα τα μέτρα προστασίας, πέρα από τους εξαίσιους μουσικούς που θα τον συνοδεύουν στη «σκηνή» του Mega, o Γιώργος Νταλάρας υποδέχεται και εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού και σε ένα τραγούδι – έκπληξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δώσουν το “παρών”.

Η βραδιά, που θα ξεκινήσει στις 11 ακριβώς, χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο η μουσική και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα φτάσουν σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτά τα αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια που μας κράτησαν όρθιους σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις. Ποιος από μας μικρός ή μεγάλος δεν τραγούδησε το «Εδώ το φως», τη “Φτωχολογιά”, τη “Δραπετσώνα”, το “Μέρα Μαγιού μου μίσεψες”….

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Βιογραφία – Εμμανουέλα Χιωτάκη

Εμμανουέλα Χιωτάκη, Βιογραφικό Η Εμμανουέλα Χιωτάκη κατάγεται από την Κρήτη και γεννήθηκε στα Χανιά. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε...

Βιογραφία – Restelio

Βιογραφικό, Restelio Ο Στέλιος Μανταμαδιώτης όπως είναι το πραγματικό του όνομα γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στην Αθήνα απο...

Βιογραφία – 15 50

Βιογραφικό, 15 50 Από το 1998 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα, οι 1550 χαράσσουν τη δική τους πορεία μέσα στο τοπίο...
Send this to a friend