Μιράντα Βερούλη “Onírico” feat. Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στον Σταυρό του Νότου Plus

330
Μιράντα Βερούλη

Στα tropical ηχοχρώματα και τους ρυθμούς της Βραζιλίας θα μας ταξιδέψει η Μιράντα Βερούλη την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στον Σταυρό του Νότου Plus.

Από τη τη μελωδική bossa nova και τα ρυθμικά baião, ως την εκρηκτική samba του Rio de Janeiro, η Μιράντα Βερούλη μαζί με την μπάντα της, μια παρέα κορυφαίων Ελλήνων jazz μουσικών και με την συμμετοχή του εξαιρετικού Έλληνα τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με κεντρικό άξονα τα κομμάτια της τελευταίας δισκογραφικής της δουλειάς “Onírico”, καθώς και απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, ενώ αναμένεται και συμμετοχή special guest έκπληξη!

Απολαυστική brazilian jazz, με γνήσιο βραζιλιάνικο feeling!

Η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Μιράντα Βερούλη, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή και αξιοσημείωτες δισκογραφικές συνεργασίες, έλαβε τον Νοέμβριο του 2018 από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας, την τιμητική διάκριση του Ιππότη του Τάγματος του Ρίο Μπράνκο, για την προσφορά της στη διάδοση της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα και την πολιτιστική γέφυρα που έχει χτίσει μεταξύ των δύο χωρών. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση που απονέμει το κράτος της Βραζιλίας σε ξένους υπηκόους.

Στο πλαίσιο αυτό, το album της “Onírico” κυκλοφορεί υπό την αιγίδα τής Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα.

Συντελεστές:

Μιράντα Βερούλη, φωνή

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, τρομπέτα

Σπύρος Μάνεσης, πιάνο

Γιώργος Ρούλος, κοντραμπάσο

Αναστάσης Γούλιαρης, τύμπανα

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί

Τηλέφωνο: 210 9226975 

Σταυρός του Νότου

Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37

Περιοχή: Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο: 210 9226975 | www.stn.gr