Τι συνέβει χθες βράδυ στο Βοτανικός με τον Νότη Σφακιανάκη;

303
Τι συνέβει χθες βράδυ στο Βοτανικός με τον Νότη Σφακιανάκη;

Ζαλάδα από μία έντονη ενόχληση στο στομάχι

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του προγράμματος του που φέτος παρουσιάζει μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τους Rec σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, και σύμφωνα με ανάρτησε του Χαρη Λεμπιδάκη στο Imstagram, ο καλλιτέχνης φάνηκε να παρουσιάζει κάποια συμπτώματα αστάθειας και σχεδόν αμέσως ήταν ορατό οτι κάτι δεν πήγαινε καλά και οτι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Αμέσως συνεργάτες του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο καμαρίνι για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες πιστεύοντας οτι κάτι σοβαρό συμβαίνει με το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει στην αδιαθεσία πριν την επίσημη έναρξη αρχές Δεκεμβρίου!

Δεν άργησε όμως να καταφθάσει ο προσωπικός του γιατρός και να τους καθησυχάσει εξηγώντας οτι η ζαλάδα προήλθε από μία έντονη ενόχληση στο στομάχι.

Πολλοί ανέφεραν και παρουσία ασθενοφόρου για προληπτικούς λόγους στο Βοτανικός.

Ο γιατρός του συνέστησε να μην βγει στο δεύτερο μέρος του προγράμματος καθαρά για προληπτικούς λόγους να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του απόψε ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι κανονικά στην πίστα χαρίζοντας μελωδίες και ταξίδια όπως εκείνος και μόνο ξέρει!

Τι συνέβει χθες βράδυ στο Βοτανικός με τον Νότη Σφακιανάκη 1