Μάρκος Κωστής. Μια γνήσια λαϊκή φωνή στο δυναμικό της Just Do It Production LTD.

Μάρκος Κωστής «Εικόνες Μοναξιάς» Νέο Digital Single

Γεννημένος στα Γιαννιτσά και μεγαλωμένος στο Μόναχο της Γερμανίας ο Μάρκος Κωστής αφού τελείωσε τις σπουδές του επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την τέχνη της μουσικής ως τραγουδιστής.

Η πρώτη του εμφάνιση είναι γεγονός και αυτό γιατί ήταν στην ηλικία των 14 ετών σε πανήγυρη στο Μακροχώρι Ημαθίας, και όπως δηλώνει και ο ίδιος, τα πανηγύρια είναι τεράστιο φροντιστήριο για έναν τραγουδιστή.

Έχει εμφανιστεί σε όλη την Ελλάδα όπως επίσης και σε πολλές μουσικές σκηνές του εξωτερικού κάνοντας αισθητή την παρουσία του και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Στο άκουσμα της φωνής του ξεχωρίζεις μια καθαρή

γνήσια λαϊκή φωνή και με την μοναδική του ερμηνεία δύσκολα τον ξεχνάς.

Χειμώνας του 2019 λοιπόν και ο Μάρκος Κωστής επανακυκλοφορεί στα μέτρα της εποχής ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια που μάλιστα το θεωρεί και ως σταθμός ζωής.

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο Εικόνες Μοναξιάς, στους στίχους υπογράφει ο ίδιος και στην μουσική ο Σάκης Κωστας ενώ στην ενορχήστρωση ο Δημήτρης Μερντίκου.

Και κυκλοφορεί απο την νέα δισκογραφική του στέγη την Just Do It Production LTD.

Ακούστε το τραγούδι εδω.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσα από το  Facebook το Instagram και το twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!