ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ALBUM TOY HARRY STYLES FINE LINE” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Harry Styles ανακοινώνει  το νέο του album «Fine Line»!

Harry Styles μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου album του, “Fine Line”, που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από την Panik Records και την Sony Music

To “Fine Line” είναι τώρα διαθέσιμο για pre-order σε CD, βινύλιο και σε μία special έκδοση που θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 32 σελίδες με exclusive φωτογραφικό υλικό από την διαδικασία ηχογράφησης του δίσκου. Η κυκλοφορία με τα 12 tracks θα συμπεριλαμβάνει το νέο single “LightsUp” , το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια views και streams μέχρι σήμερα.


Ο Harry θα γιορτάσει την κυκλοφορία με ένα ξεχωριστό event, “Harry Styles– Fine Line live at the Forum– One Night Only”, στο Los Angelesτ ην Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. 


Στις 16 Νοεμβρίου, ο Harry αναμένεται να παρουσιάσει το Saturday Night Live του NBC όπου και θα τραγουδήσει tracks από το νέο δίσκο όπως επίσης θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική live εκτέλεση του “Lights Up”. Μία εβδομάδα αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου και στις 22 Νοεμβρίου, ο Styles θα εμφανιστεί back to back στο Βρετανικό talk show JoolsHolland.