Ένα βίντεο κλιπ για τη δικτατορία της ευτυχίας και τη μοναξιά της εικονικής σεξουλικότητας!

Δημήτρης Σαμόλης:  «Η Δικτατορία Της Ευτυχίας»

Το τραγούδι σαρκάζει τον τρόπο που ζούμε κι ερωτευόμαστε σήμερα, την λύσσα μας για αποδοχή και την ανάγκη να δείξουμε στον εαυτό μας και στους άλλους το πόσο ευτυχισμένες και τέλειες ζωές έχουμε.

Το φαινόμενο είναι διαχρονικό, από τα παλιά χρόνια, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού και μόνο ο νοικοκύρης ήξερε αλλά για τους γείτονες ήταν όλα πάντα καλά, φτάνοντας στο σήμερα όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταμορφώνουν την καθημερινότητα μας σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή.

Την παραγωγή και ενορχήστρωση του κομματιού έχει κάνει ο Νίκος Αγγλούπας ενώ το βίντεο κλιπ κινηματογραφεί ο Γιώργος Μπενιουδάκης υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Ρούλας Κουτρουμπέλη.

Τέλεια πρόσωπα, τέλεια σώματα, τέλειες στιγμές, τελεία όλα!Λάβετε θέσεις λοιπόν ξεκινάει η χαρά με το στανιό..ο κλόουν κάνει νούμερα στο τσίρκο το ψηφιακό..

Δείτε το video clip εδω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ταλαντούχους χορευτές : Γαλήνη Γυρτάτου, Δημήτρη Μαργαρίτη, Κωνσταντίνο Ξανθόπουλο, Μίνωα-Γιάννη Παπακαμμένο, Νεφέλη Σταμούλη, Γιάννη Χρυσοβέργη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβολή τους στους : Κωνσταντίνα Μοναντέρου, Γιάννη Μιχαλόπουλο, Αντώνη Περιστεράκο, Παναγιώτη Αργυρόπουλο.