«Πιστεύω Σε Σένα»: Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Πιστεύω Σε Σένα»:  Μιχάλης Χατζηγιάννης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τραγούδι «Η Αγάπη Που Μένει» (2008), που έγινε τεράστια επιτυχία παράλληλα με την πολύ δημοφιλή τότε σειρά «Η Πολυκατοικία», έχει περάσει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και της εγχώριας pop κουλτούρας.

Έντεκα χρόνια αργότερα, μαζί με την αναβίωση της αγαπημένης σειράς με τίτλο «Θα Γίνει της Πολυκατοικίας», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει κι αυτός στην οδό Παραμυθιάς 37 με το νέο τραγούδι «Πιστεύω Σε Σένα», μια δική του σύνθεση σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Το single του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Πιστεύω Σε Σένα» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακούστε το τραγούδι εδω.

Επιστρέφει η «Πολυκατοικία» στον ΣΚΑΪ


Η τρίτη σειρά με άρωμα από το παρελθόν είναι το σίριαλ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» που πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε η δημοφιλής σειρά του MEGA, «Πολυκατοικία». Στον ΣΚΑΙ κρατούσαν μέχρι πρόσφατα επτασφράγιστο μυστικό τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ωστόσο, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στα μέσα του Αυγούστου μας δίνει μερικά στοιχεία.

Οι παλιοί και οι νέοι ένοικοι της Πολυκατοικίας


Ο Παύλος Χαϊκάλης υποδυόταν στην προηγούμενη Πολυκατοικία τον διαχειριστή Θανάση Μπαλαφούτη, ενώ η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναλάβει τον ρόλο της Ελένης Σωτηροπούλου. Τέλος, ο Νίκος Πουρσανίδης υποδύθηκε τον Χρήστο, δικηγόρο που ήταν σε σχέση με τον δημοσιογράφο Μάρκο (Χάρη Ασημακόπουλο). Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ωστόσο, κανείς από τους παραπάνω δεν θα υποδυθεί τον ίδιο, αλλά έρχονται ως νέοι χαρακτήρες στη νέα Πολυκατοικία του Βασίλη Θωμόπουλου.

Εκτός από τους γνώριμους, το τρέιλερ αποκαλύπτει τον Γεράσιμο Γεννατά, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Τάσο Γιαννόπουλο και την Χριστίνα Τσάφου ως νέους ενοίκους στην σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».