ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ | Από 26 Σεπτεμβρίου στου κινηματογράφους!

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ | Από 26 Σεπτεμβρίου στου κινηματογράφους
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ | Από 26 Σεπτεμβρίου στου κινηματογράφους!

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΑΣ
Ricordi?

 ★ Βραβείο κοινού 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας

ΑΠΟ ΤΗΝ

unnamed.png

 Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την WEIRD WAVE!

Ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό επίτευγμα  για την αγάπη, τον χρόνο και τη μνήμη.


Hollywood Reporter


 Ο Λούκα Μαρινέλι (Βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου για το Martin Eden στο 76o Φεστιβάλ της Βενετίας) πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή ιστορία αγάπης. Ένα ταξίδι στον έρωτα μέσα από τις αναμνήσεις ενός ζευγαριού, τις διαφορετικές αναγνώσεις του παρελθόντος, τις στρεβλώσεις του χρόνου.

Μπορεί ο έρωτας να κοιτάξει μπροστά και να νικήσει τη νοσταλγία; Μπορεί το παρόν να νικήσει τη μνήμη; Μετά την πολυβραβευμένη ταινία TenWinters, ο Βαλέριο Μιέλι επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με μια ονειρική ωδή στον έρωτα, τη μνήμη και τον χρόνο.

Σκηνοθεσία: Βαλέριο Μιέλι
Πρωταγωνιστούν: Λούκα Μαρινέλι , Λίντα Καρίντι
Χώρα: Ιταλία
Διάρκεια: 106′
Είδος: Κοινωνικό
Διανομή: Weird Wave

Δειτε video trailer εδω.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης
Υποψήφια για το βραβείο Fedeora Καλύτερης Ταινίας (Φεστιβάλ Βενετίας, 2018)

Ο αισθαντικός Λούκα Μαρινέλι πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία αγάπης, άλλοτε ευτυχισμένος, με όρεξη για ζωή και άλλοτε γεμάτος αναμνήσεις, αλλά πάντοτε ερωτευμένος.

Η ρευστότητα του χρόνου και η παροδικότητα των αναμνήσεων αναμειγνύονται με τα συναισθήματα εν τη γενέσει τους και η αγάπη συναντά την αμφιβολία, την αμφισημία, όρια νοερά, αλλά και υπαρκτά.

Εκείνος και Εκείνη, Εσύ και ο Άλλος, στο χθες, το σήμερα, το αύριο, στο πάντα.

Μετά την πολυβραβευμένη ταινία Ten Winters, ο Βαλέριο Μιέλι επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με άλλη μια ονειρική ωδή στον έρωτα μέσα από τις ομιχλώδεις αναμνήσεις ενός νεαρού ζευγαριού.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!