Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records!

Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records! 2
Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records!

Tην εκλεκτή της καρδιάς τους Tάνια Σακκά, παντρεύτηκε ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records Βαγγέλης Αραβαντινός!

Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με κουμπάρο τον τραγουδιστή Δημήτρη Νέζη στην Πάρνηθα και έτσι λοιπόν θα έχουν και κοινό επαγγελματικό βίο, αφού η Τάνια Σακκά είναι η υπεύθυνη καλλιτεχνών και δημοσίων σχέσεων της Spark Records!

Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στο κτήμα “Verano”, με λαμπερούς καλεσμένους από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο…

Την διοργάνωση ανέλαβε ο μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Αυγερινός, ενώ την νύφη κατά την είσοδο της συνόδευσε ο Γιάννης Μοσχονάς υπό την μουσική υπόκρουση παραδοσιακών οργάνων.

Οι μπομπονιέρες ήταν χειροποίητες από το “Χαμόγελο του Παιδιού” και με αυτό τον τρόπο οι νεόνυμφοι στήριξαν το έργο του οργανισμού!

Τέλος, ο κουμπάρος Δημήτρης Νέζης, εκτέλεσε τα καθήκοντα του ως τραγουδιστής της Spark Records, αφού ψυχαγώγησε τους προσκεκλημένους, ενώ ο γαμπρός Βαγγέλης Αραβαντινός καθότι και αυτός τραγουδιστής, ερμήνευσε και αφιέρωσε στην νύφη μία ερωτική μπαλάντα που γράφτηκε για τον σκοπό αυτό σε στίχους Σωκράτη Τουραμανίδη και μουσική Γιάννη Θάνου και έχει τίτλο “H Μοναδική”, την οποία και χορέψανε μαζί!

Ακούστε την “H Μοναδική” εδώ

Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records! 1
Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records! 4
Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records!  5
Ο λαμπερός γάμος του ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας Spark Records! 6

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!