Χρήστος Καλιατσάς: Οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο του τραγουδιστή με το πανέμορφο μοντέλο

Χρήστος Καλιατσάς  εικόνες από τον γάμο του τραγουδιστή με το πανέμορφο μοντέλο 5
Ο καρμικός έρωτάς τους, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου

οδηγήθηκε στα σκαλιά του Ιερού Ναού Τιμίου Ιωάννη Προδρόμου Νυμφαίας Κομοτηνής, σηματοδοτώντας πλέον την κοινή ζωής τους, και με την ευλογία του Θεού.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Καλιατσάς, που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το X-Factor, ακολουθώντας στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία στο πεντάγραμμο, και το πανέμορφο μοντέλο Μαρία Καραπαναγιώτου, με καταγωγή από την Κομοτηνή, ενώθηκαν εις σάρκα μία, έχοντας δίπλα τους, φίλους, συγγενείς, αλλά και τους μοναδικούς κουμπάρους τους, το επιχειρηματικό ζεύγος από την Κύπρο, Παναγιώτη και Δήμητρα Βασιλείου αλλά και τους Χιτηρίδη Σίμο και Βενετίδου Γεωργία.

Ο γάμος τους ονειρικός, όπως και ο στολισμός, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από έρωτα και ευτυχία. Ένας έρωτας που ξεκίνησε το 2009, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μία αεροπορική πτήση όπου εργαζόταν τότε ως αεροσυνοδός η νύφη, και έμελλε να ανθίσει μερικά χρόνια μετά, όταν ξανά βρέθηκαν στην ίδια παρέα.

Έκτοτε, ο Χρήστος Καλιατσάς και η Μαρία Καραπαναγιώτου

ήταν αχώριστοι, πραγματοποιώντας τα όνειρά τους για την κοινή τους ζωή, που ξεκίνησε και επίσημα από τη Δευτέρα. Η νύφη απαστράπτουσα μέσα στο λαμπερό νυφικό της, δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τη συγκίνησή της, όπως και ο γαμπρός.

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει έναν μικρό μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου Καλιατσά, που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τις πολύμηνες νυχτερινές εμφανίσεις τους στα «Φεγγάρια» στον Βόλο και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, αλλά και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, δεν του επιτρέπουν να λείψει περισσότερο.

Χρήστος Καλιατσάς: Οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο του τραγουδιστή με το πανέμορφο μοντέλο


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram Aκολουθήστε μας στο twitter. Και κάντε εγγραφή στο καναλι μας στο youtube. Γιατί το melodikos.gr. Ειναι παντού!.