Ελευθερία Ελευθερίου | Βιογραφια

Ελευθερία Ελευθερίου | Βιογραφια

Ελευθερία Ελευθερίου 2

Η Ελευθερία γεννήθηκε στις 12/05/1989 στο Παραλίμνι Κύπρου.
Κάνει μαθήματα μουσικής σε ωδείο από 9 ετών, όπως επίσης από πολύ μικρή ξεκίνησε και μαθήματα πιάνο, στη θεωρία, στην αρμονία και στην ιστορία της μουσικής. Ακόμα έχει κάνει μαθήματα φωνητικής.


Σπουδάζει Music and Performance στο University of Surrey ενώ ως τραγουδίστρια ξεκίνησε με μια μπάντα. 


Από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ. Τραγουδά solo επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Κύπρου από τα 18 της και παράλληλα με τις σπουδές της στο Λονδίνο, εργάστηκε για 1 χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.


Η Ελευθερία Ελευθερίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show The X-Factor 2. Αμέσως μετά την αποχώρησή της εμφανίστηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά μετά από πρόσκληση του ίδιου. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη.


Έπειτα συμμετείχε με το τραγούδι “Tables are turning”  στο διαγωνισμό ανάδειξης του ενός για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Εurovision το Μάιο του 2011. Λόγω της διαρροής του όμως στο διαδίκτυο, η συμμετοχή αυτή ακυρώθηκε.


Το φθινόπωρο του 2011 η Ελευθερία Ελευθερίου μετακομίζει στη δισκογραφική εταιρία Universal Music, έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της.

  1. Έπειτα από την αποχώρηση της από το X Factor, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Σάκη Ρουβά.
  2. Έχει συνεργαστεί με το Νίκο Βέρτη, την Τάμτα και άλλους καλλιτέχνες.
  3. Έκανε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου στην ηλικία των 9 ετών.
  4. Σπούδασε Music and Performance στο University of Surrey.
  5. Στην ηλικία των 15 έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!

Βρείτε μας στο Google News και στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

cb52498b 1c0d 4f58 b73a f980c1e47d8b

Όλα Τα Τελευταία Νέα

POST MENOUME SPITI 3 1

Send this to a friend