Νικόλας Χατζόπουλος – Χάρισμα | Νεο τραγουδι

Νικόλας Χατζόπουλος - Χάρισμα

Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη Νικόλα Χατζόπουλου με γενικό τίτλο «Χάρισμα»!

Πρόκειται για ένα τραγούδι σημερινό, χορευτικό με το αγαπημένο μουσικό όργανο του Νικόλα Χατζόπουλου το βιολί να κυριαρχεί στο άκουσμά του..!

Οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου του Νικόλα Χατζόπουλου και η Real Music συνοδοιπόρος στο νέο του μουσικό ταξίδι!

Ο Νικόλας Χατζόπουλος με την πολυετή πείρα στο νησιώτικο τραγούδι έρχεται δυναμικά με ένα νέο τραγουδι που θα μας ενθουσιάσει.

Ακουστε το τραγουδι εδω.

  • Λιγα λογια για τον Νικόλα

Ο Νικόλας Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Κωμιακή της Νάξου το 1965.

Γόνος μουσικής οικογένειας με παραδοσιακά νησιώτικα ακούσματα. Ήταν φυσικό λοιπόν να ασχοληθει με το νησιώτικο τραγούδι και όχι μόνο.

Στα 8 του χρόνια ξεκινάει μαθήματα κιθάρας και βυζαντινής μουσικής στη Νάξο.

12 μόλις χρονών παίρνει το βάπτισμα του επαγγελματία δίπλα στον πατέρα μου Μανόλη συμμετέχοντας μαζί του σε γλέντια και κοινωνικές εκδηλώσεις στα νησιά μας.

Σε ηλικία 18 χρονών έρχοται στην Αθήνα με αφορμή πρόταση συνεργασίας μου με την Ελένη Λεγάκη στο συγκρότημα του αείμνηστου Αριστείδη Μόσχου.

Η μεγάλη του ανησυχία για την μουσική τον έκανε να ασχοληθει και με άλλα μουσικά όργανα όπως μπάσσο,λαούτο,μπουζούκι.

Αυτό όμως πού στιγμάτισε την ζωή και την καριέρα του ήταν το βιολί.

Μετά από αυτή μου την απόφαση ανοίγουν πια για μένα νέοι ορίζοντες συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως.

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ,FRANCO SIMONE, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ,ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΚΑΙΟ, ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΝΙΑ,ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΗΛΙΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ, και πολλοί άλλοι.

Σαν τραγουδιστής έκανε αρκετές δισκογραφικές δουλειές υπηρετώντας πάντα πιστά το νησιώτικο τραγούδι. Έχει δώσει συναυλίες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα ,Ευρώπη,Αμερική,Κύπρο και Αυστραλία.


Νικόλας Χατζόπουλος – Χάρισμα | Νεο τραγουδι


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!